Форум Рідного Міста

Комп'ютер-клавіатура від Asus коштуватиме 600 доларів

Соломія Федушко - 25-4-2010 у 21:12

Інтернет-рітейлер Amazon.com почав оформляти попередні замовлення на комп'ютер-клавіатуру Asus Eee Keyboard. Неттоп повинен надійти у продаж 23 квітня, пише сайт Netbooked з посиланням на огляд пристрою, опублікований Netbooknews.

Вартість неттопа, виконаного у форм-факторі повнорозмірної клавіатури і оснащеного п'ятидюймовим сенсорним дисплеєм, складає 599 доларів США. За цю суму можна буде придбати молодшу модель в лінійці Eee Keyboard, яка постачається з процесором Intel Atom N270 з частотою 1,6 гігагерца, гігабайтом оперативної пам'яті і твердотільним накопичувачем об'ємом 16 гігабайт.

Пристрій передбачається використовувати при роботі з телевізором як зовнішній монітор. Він оснащується портом HDMI для передачі відеороликів стандарту високого дозволу, а також надширокосмуговим (ultra wide-band, UWB) передавачем для організації бездротового з'єднання з телевізором або монітором, на який можна встановити обои для рабочего стола. UWB-з'єднання дозволить відтворювати на зовнішніх пристроях музику і відеоролики.

Раніше представники Asus повідомляли, що неттоп з'явиться у продажу в квітні. C такою заявою виступив президент Asus Джоні Ших (Jonney Shih) на IT-виставці CeBIT 2010. При цьому дата випуску "старшої" моделі, яка повинна постачатися з 32 гігабайтами вбудованої пам'яті і процесором Atom N330, офіційно не повідомлялася.

Відзначимо, що Eee Keyboard була анонсована на виставці CES січні 2009 року. Тоді Asus не розголосила вартість неттопа, проте згодом повідомлялося, що він продаватиметься за ціною від 400 до 600 доларів.
http://worldua.info/news.php?nid=923

Eee Keyboard.jpg - 11kB

Юрій Сєров - 25-4-2010 у 21:55

Не зовсім розумію призначення пристрою. Не легше на ноути ТВ-аути ставити?

rost - 27-4-2010 у 01:37

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Не зовсім розумію призначення пристрою. Не легше на ноути ТВ-аути ставити?

Жоден інший пристрій не "oснащується портом HDMI для передачі відеороликів стандарту високого дозволу". Це очевидно стандарт, дозвіл на який дає Meдвeпутін aбо Папа Римський.

Крім того за марних 599 доларів США "можна встановити обои для рабочего стола" абсолютно без дроту.