Форум Рідного Міста

Історії трьох ветеранів: Червоної Армії, вермахту та УПА.

Іван Андрєєв - 9-5-2010 у 14:38

В той час, коли дехто зі "свободівських" рагулів невідомо за що б’ється на вулицях з такими ж молодими бидлокомуняками (які, напевно, думають, що Че Гевара то такий гламурний персонаж світської тусовки) за незрозумілі ідеали, які, начебто сповідували їх діди-ветерани, цікаво було почитати інтерв’ю від самих ветеранів.
Як на мене, то краще б молоді бидлокомуняки замислилися над тим, що наші ветерани отримують як мінімум в 16 разів менше за ветеранів переможеного вермахту (в статті є порівняльна таблиця). А "свободівські" рагулі, замість того, щоб цикати на старих людей, що воювали під червоними прапорами, краще б задумалися над словами голови львівського братства ОУН-УПА: "Ми давно потиснули руки фронтовикам, але ніколи не потиснемо НКВДістам, що воювали з нами".
Отже, ветерани здебільшого вже порозумілись між собою. А чого бракує молодикам? Дурна енергія б’є через край? То нехай би викладалися на роботі, можливо б якусь зайву копійку заробили для свого діда, що воював, - це б він більше оцінив.
Вічна пам'ять всім, хто загинув у ті страшні часи, захищаючи ідеали, в які вірив, на чиєму б боці він не воював (якщо, ж звісно він не воював у НКВД-шних заградотрядах), та велика шана тим, хто вижив і поки що разом із нами.

Лінк на статтю:
Історії трьох ветеранів: Червоної Армії, вермахту та УПА.