Форум Рідного Міста

Інтернет-аукціони

Андрій Моравський - 12-5-2010 у 19:07

Привіт форумчанам !
недавно надибав рекламу одного інтернет-аукціону Aukro.ua і хотілось би знати відгуки, чи хтось ним мав нагоду і потребу користуватись. Які варіанти аукціонів в Україні ще є, хто чим користувався і наскільки успішно. Ну я не враховую тут eBay про який є окрема тема.

Галина Лев - 12-5-2010 у 19:58

Аукро, як на мене,ще не допрацьований. Там, для прикладу,марка машини вказана, а вже модель і покоління мусиш вводити окремо в пошуку. У поляків на Аллегро вже все гарно працює.

Андрій Моравський - 12-5-2010 у 20:33

Може мені хтось пояснить - НАВІЩО при реєстрації подавати свою фізичну адресу ? ...вони ще й активаційний код будуть на нього висилати... одним словом в мене це викликає неабияку підозру, що так нагле перевіряють фізичну адресу...

Галина Лев - 12-5-2010 у 20:59

До речі, я зареєструвалась минулого тижня, а воно ще не прийшло. Чому перевіряють,не знаю, але мабуть в таких справах воно потрібне. Принаймні в Польщі реєструвались,то теж код мені аж сюди надсилали.

Юрій Сєров - 13-5-2010 у 00:26

Наскільки я знаю, ebay прийшов в Росію.
Тобто імовірно, що скоро прийде і до нас повноцінно і тоді гаплик усяким іншим аукціонам.

Andreas - 13-5-2010 у 15:23

Цитата:
Андрій Моравський
Може мені хтось пояснить - НАВІЩО при реєстрації подавати свою фізичну адресу ? ...вони ще й активаційний код будуть на нього висилати... одним словом в мене це викликає неабияку підозру, що так нагле перевіряють фізичну адресу...


Ібей так само при реєстрації запрошує фізичну адресу і справжнє ім*я-прізвище. Не забувайте, що інет-аукціон - то така "штука", що пов*язана з матеріальними цінностями. Якщо якійсь юморист по приколу буде замовляти речі і не оплочувати їх, припустимо (а річ про покупці знімається з продажу), то аукціон швиденько заблокує його аккаунт, а нову реєстрацію з фізичною адресою зробити складно.
До того ж, кожен зареєстрований може виступати в якості продавця. Якщо шахрай неіснуючий товар виставить, гроші отримає - і тю-тю... Як його потім шукати без фізичної адреси?

Юрій Марків - 18-7-2012 у 18:11

А хтось купував на allegro.pl ? Я замовив через них книжку і тепер маю халепу - як перерахувати 35 злотих. Продавець пропонує сервіс для оплати http://www.dotpay.pl, це щось типу нашого portmone. Однак далі сервіс пропонує обрати канал оплати - і тут я зрозумів, що лише знань польської мови мені не вистачає. Може хтось знаючий глянув би плз малюнок нижче і сказав, котрий з каналів дає можливість сплатити українською карткою VISA (маю в євро і в гривнях) ?


Андрій Пелещишин - 18-7-2012 у 20:44

Та там не платіжні системи а банки...

Ярема П. - 19-7-2012 у 08:34

Жоден з них. А чому ти не вибереш оплата картою віза?

Юрій Марків - 19-7-2012 у 08:45

Та я би хтів вибрати оплату картою віза. А де таке є? В продавця платежі ходять через dotpay. Я так розумію, що для іноземців взагалі нічого не передбачено. До слова, в продавця ще є рахунок в Alior Bank S.A. номер 9224....., може є якийсь простий спосіб перерахувати кошти? Бо в нас таке банківське законодавство, що на такий платіж треба мішок паперів оформити, простіше буде через Western Union...

vovka - 20-7-2012 у 00:34

я купував. там практично на всіх лотах позначено можливість оплати через PayU (типу як пейпал на ебеї, так само то PayU з алегро фактично одна контора). там картою платиш без проблем.

Юрій Марків - 20-7-2012 у 17:09

Написав у підтримку allegro. Відповіли, що так як я вибрав спосіб оплати "przelew na konto", то змінити на "place z PayU" вже не можна. Магазин толком нічого не відповідав, аж мусів до них задзвонити, сказали що можуть виставити мені рахунок через PayU вручну, я спеціально для цього зареєструвався окремо на PayU.pl
Мені вже цікаво, що з того буде, мушу то добити ))