Форум Рідного Міста

Партія «Удар» Віталія Кличка

Катерина Слобода - 21-5-2010 у 20:17

Сьогодні, 21 травня, у Львові відбулась презентація ЛОО політичної партії «Удар» Віталія Кличка. На прес-конференції партію «Удар» представили заступники голови партії Віталій Ковальчук та Артур Палатний, а також голова Львівської обласної організації Ярослав Гінка.
За словами Віталія Ковальчука, основна мета їхньої партії – це системні реформи в усіх ланках суспільного життя, вирішення нагальних проблем суспільства і поява в Україні середнього класу. «Перш за все, ми хочемо зруйнувати ту стіну, яка існує між владою і суспільством», – зазначив він і додав, що в Україні необхідно провести конституційні зміни і розширити права місцевого самоврядування. http://zik.com.ua/ua/news/2010/05/21/229657

Цікаво, як будуть ту стіну руйнувати...чи будуть то гуманні методи... :baddevil:

Рост - 21-5-2010 у 21:21

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Катерина Слобода
...чи будуть то гуманні методи... :baddevil:

А що, є інші методи щось поламати? :baddevil:

Іван Андрєєв - 23-5-2010 у 00:38

Моє ставлення до спортсменів, що лізуть в політику дуже скептичне. Особливо, якщо ті спортсмени дуже вже часто отримують удари в голову :sing: IMHO, його максимум в політиці мав би виглядати, як працівник в Міністерстві з питань сім’ї, молоді та спорту.

Dmy - 23-5-2010 у 01:24

Ой, знаєте, мабуть, у будь-якому випадку краще спортсмен у політиці, ніж зек у політиці. Тобто наразі та партія гірше, ніж є, не зробить у будь-якому випадкові.

Лінда Коваль - 23-5-2010 у 12:14

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Ой, знаєте, мабуть, у будь-якому випадку краще спортсмен у політиці, ніж зек у політиці.

Dmy, +100.

Іван Андрєєв - 23-5-2010 у 15:57

В.І. Ленін колись казав, що можна й кухарку навчити керувати державою. Звісно, деякі мудрагелики зараз скажуть, що краще кухарка в політиці, аніж зек. Але я не звик обирати "из двух зол меньшее". Мене така позиція не влаштовує.
Наведу один приклад. Ви маєте поганого собаку, який зовсім не може охороняти вашу власність. Врешті-решт ви вирішили взяту нового песика. Якого ви візьмете, того, що іноді (через день) погавкує на чужаків - він же кращий від першого, той взагалі не лаяв, - чи візьмете все-таки дійсно гарного охоронця який і близько ніякого злодія до вашої оселі не підпустить?

P.S. Для тих, хто вважає неприпустимим порівняння політиків і собак, то знайте, що політики в демократичному суспільстві - то є слуги народу. А собака з давніх давен служить людини.

Ярема П. - 23-5-2010 у 16:49

Найкраще висловився Лєшек Міллер, можна до обох застосувати (http://unian.net/ukr/news/news-378125.html):
"Я ціную високі горизонти Януковича… Інтелектуали рідко бувають успішними в політиці…"

Іван Андрєєв - 23-5-2010 у 17:03

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
Найкраще висловився Лєшек Міллер, можна до обох застосувати (http://unian.net/ukr/news/news-378125.html):
"Я ціную високі горизонти Януковича… Інтелектуали рідко бувають успішними в політиці…"


Пане Яремо, дякую за лінк. Стаття мене дуже порадувала. "Я люблю закордонну політику прагматичну, не ідеологічну" - це слова дуже розумного політика, яким завжди був і залишається Лешек Міллер. От тільки цікаво, чи не занадто неприємно йому було спілкуватись з не шибко розумною кореспонденткою? Але це ще раз підтверджує, що розумна людина знайде правильні відповіді навіть на найтупіші запитання.

Dmy - 23-5-2010 у 19:18

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Іван Андрєєв
Пане Яремо, дякую за лінк. Стаття мене дуже порадувала
Хто би сумнівався:cool:

От тільки шкода, що Качинські гинуть, а Міллерів жодна вітрянка не бере.


Хоча у плані теми обговорення це висловлювання справді доречне;)
"Моє ставлення до спортсменів, що лізуть в політику дуже скептичне. Особливо, якщо ті спортсмени дуже вже часто отримують удари в голову"
"Інтелектуали рідко бувають успішними в політиці"

До речі. Щодо "неуспішних" інтелектуалів. Поміркував, почухав репу.
Навскидку: Вацлав Гавел. Хавьєр Соляна.
По-моєму, Міллер просто намагався відмазувати Януковича. Все інтерв'ю.
Скажи мені, хто твій друг...

Рост - 23-5-2010 у 19:29

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Іван Андрєєв
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ярема П.
"Я ціную високі горизонти Януковича… Інтелектуали рідко бувають успішними в політиці…"

"Я люблю закордонну політику прагматичну, не ідеологічну" - це слова дуже розумного політика, яким завжди був і залишається Лешек Міллер.


Ще би, з безпринципними, прагматичними і неінтелектуальними політиками-бізнесменами завжди легше домовитись, тоді не заважають якісь дурнуваті "інтереси нації".

Ярема П. - 23-5-2010 у 20:35

Ну от, хотів вирваними з контексту фразами щось підкріпити, а воно так завжди стається, що такі фрази завжди можна тлумачити в будь-який бік. Щодо статті. Журналіст дійсно в’їдливий, і їй явно пальця в рот не клади, Міллєр, як видно з його вимовок, явно кілька разів себе почував не зовсім зручно. Щодо самого Міллєра, то його постать в політиці польській дуже контроверсійна. Дмитро добре відмітив, Міллєр крутився, щоб відмазати Януковича, хоча, якщо добре почитати, то його ставлення до нього теж неоднозначне, "А які горизонти Януковича ви маєте на увазі? - Кажу про те, як Янукович говорив про Європу, шанси України в ЄС. І погляди Януковича збігаються з моїми поглядами." - це погляди того, хто ці промови писав, а не Януковича, та і потім, нові люди в Польщі, які прийшли до влади після катастрофи, ще не визначили для себе лінію поведінки з новим урядом і намагаються прокласти якісь мости, рознюхати обстановку і т.п. І Рост тут правий, не треба забувати, що Польща в своїх поглядах на Україну теж прагматична і послідовна, і я більше ніж впевнений, що при будь-якій добрій нагоді не промине хапнути шматок свого пирога. І на відміну від наших політиканів, полякам з самого малечку вдовблюються принципи приналежності до польського етносу і нації, і вони грають немалу роль у формуванні їхньої політики, особливо зовнішньої. Щодо новоствореної партії. Мені не сподобалося в першому пості формулювання "основна мета їхньої партії – це системні реформи в усіх ланках суспільного життя, вирішення нагальних проблем суспільства і поява в Україні середнього класу". Поясню. Мета: реформи вразила безглуздістю. Метою може бути наслідок реформ. Вирішення нагальних проблем суспільства - просто утопія якась. Середній клас - треба уточнення, що вони під тим собі уявляють, якісь параметри, тощо, бо як інакше визначити, чи він вже є, чи коли він там появиться. Про стіну говорити навіть не хочу - я колись казав, що без кількох розстрілів парламенту стіну не зруйнувати. Або самі переб’ють одне одного.