Форум Рідного Міста

Кияни, допоможіть відгуками про доктора нетрадиційної медицини

Станкевічас Сергій - 5-7-2010 у 18:00

Маю серйозну проблему. Син захворів ревматоїдним артритом. Лікування довготривале (декілька років) австрійським препаратом, який має багато побічних негативних впливів (на печінку, нирки, спинний мозок і не тільки).
В інтернеті набрів на рекламу доктора Пархоменка Анатолія Миколайовича. Немедикаментозно лікує від "всіх хворіб", в тому числі і від ревматоїдного артриту.

Чесно кажучи, більше схоже на шарлатанство. Однак дуже обнадійливо в нього описана процедура лікування. При цьому гарантує майже 100% результат. Якби знав, що насправді він може чимось допомгти - відразу би поїхав до нього на лікування.
А так беруть сумніви. Відгуки на форумах прямо протилежні - від хвали до осміювання. При чому останнього явно більше.
Але є і відгуки людей, які описують швидке зцілення від хвороби, аналогічної до нашої. Тільки питання, чи насправді ці відгуки написані реальними людьми, чи це PR-акція?
Можливо, хтось може поділитися реальними відгуками про цього доктора?
Пліз...

Valentyna Ageeva - 23-7-2010 у 14:02

Питання в тому, скільки то лікування коштуватиме!!! В мене родичі в такий спосіб лікували дитину в трьох лікарів-нетрадиційників, викинули майже 5 000 грн. І все. Ніякого результату. Я їм кажу: ви б краще на ті гроші нормально дитину обстежили.
Та вони і самі вже бачать, що їх "розвели". А вдіяти нічого не можуть, тому роблять вигляд, що трошки допомогло - не дитині, так мамі, яка присутня була на сеансах.:sing: