Форум Рідного Міста

Кількість хостелів у Львові зростає

Катерина Слобода - 6-7-2010 у 21:37

Усі прихильники цікавого, якісного та недорогого відпочинку, радійте! У Львові з’явилося ще 3 нових хостели, які, окрім звичних хостелівських переваг, мають ще й свою тематику, що зробить ваш візит ще цікавішим та колоритнішим. За словами власників хостелівського бізнесу, перші такі заклади у Львові з’явилися всього 4 роки назад, але завдяки їх доступності та популярності за кордоном, українці під час своїх подорожей використовують ці заклади все частіше і частіше з кожним роком. http://visitlviv.net/news/ua/kilkist-khosteliv-u-lvovi-zrostaje/
Soviet Home Hostel

Старі радянські меблі, червоні батареї і телефони, агітаційні плакати з зображеннями «вождів» та валянки біля ліжка – все «як колись», кілька десятків років назад! Тепер будь-хто зможе на кілька днів здійснити мандрівку в часі, потрапивши у часи «Совітів».

«Багато хто насторожується, почувши таку назву хостелу, побоюючись політичної заангажованості закладу, – каже Ігор Шопа, співзасновник «Soviet Home Hostel», – Але насправді в такий спосіб наша команда хоче лише показати гостям з України та з-за кордону як воно було – мешкати у Радянському Союзі. Також у інтер’єрі ми використовуємо своєрідні плакати, на яких міститься багато цікавої інформації про Союз, зокрема кількість репресій та тотальний контроль, здійснюваний тогочасною владою».

Попри максимально «радянське» наповнення хостелу, ви можете бути певні, що спати на ліжках з пружинами не доведеться. Санвузол та матраци відповідають всім вимогам, спеціально перероблені та вдосконалені для комфортного проживання туристів.

«Наш хостел здебільшого орієнтований на молодих поодиноких туристів з-за кордону, яких за 2 місяці роботи закладу вже було чимало, – розповідає Ігор Шопа, – Усі вони задоволені тематичним оформленням закладу, розуміючи саму концепцію закладу та цінуючи надану нами можливістю дізнатися більше про сам Союз, який був абсолютно незвіданим для більшої частини Європи та світу».


Art Hostel (пл. Ринок, 3/4)
Тут ви матимете змогу не лише переночувати, але й насолодитися мистецтвом, адже «цимесом» хостелу є постійні виставки картин та фотографій, розміщені у номерах. Простий інтер’єр підкреслює мистецьке спрямування закладу та надає йому все чіткіших обрисів галереї, а зручні ліжка, кухня та кімната відпочинку зроблять ваш відпочинок не лише естетичним, але й максимально комфортним.

«Зараз у нас експонуються світлини Тетяни Давиденко, яка, до речі, є автором нашого інтер’єру. Тут ви зможете побачити фото не лише на львівську тематику, але й потрапити в «африканську кімнату», де розміщені світлини з Кенії. Доречі, всі роботи при бажанні можна придбати», – каже Ярина, адміністратор хостелу.

Арт хостел співпрацює з багатьма молодіжними організаціями, зокрема ISEC, тому там вашими сусідами можуть стати молоді люди з усього світу, зокрема тут вже побували поляки, німці, бразильці та навіть гості з Індонезії!


The Georgehouse hostel (вул. Устияновича, 8/1)

Цей хостел має на меті не лише прихистити вас під час відвідин Львова, але й підняти настрій. Стіни, меблі і взагалі все-все-все у ньому виграє яскравими, проте не агресивними, жовтими, оранжевими та зеленими барвами. Змусять усміхнутися вас і умови, які, за словами власників, відповідають усім вимогам та стандартам.

«Створюючи цей хостел, ми мали на меті зробити таке місце, яке б було ідеальним для відпочинку після важкого дня прогулянок Львовом», – каже Юрій Іванченко, власник даного закладу.

The Georgehouse hostel приймає гостей уже майже 2 місяці, він, як і переважна частина хостелів,торієнтований на західних туристів, які мандрують Європою та намагаються зекономити. Більшість відвідувачів приїздить туди з Польщі, Росії та східної України, отримуючи дозу позитиву як від самого Львова, так і місця свого проживання.



Ігор Домін - 6-7-2010 у 22:39

а які там ціни та умови? рекламу дивишся - все супер, але фото дуже мало а відгуки негативні. це я про інші гостели. про нові ще не знаю