Форум Рідного Міста

Final edition виборчого закону

Олександр Ганущин - 11-7-2010 у 11:43

Належу до категорії тих,що намагалися вчора весь день стежити за сайтами, особливо http://www.rada.gov.ua. Де повідомлялося про результати розгляду Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів". І ось біля 21 00 інформація- таки прийняли. Протиснули. Протягнули.
Що ж змінилося, порівняно з першим читанням? Чи врахована бодай дещиця здорового глузду,що допомоло б зробити його кращим?
Проглянувши результати голосувань по чисельних поправках, зрозумів марність надій на кращі правила гри на виборах.Отже все по першій редакції: привіт "Фронту змін","За Україну" і іже з ними, (хіба нехай вони вірують у доброго Януковича, що заветує,але де там); формування ТВК вибраними силами; грошова застава як фільтр; висування тільки в один рівень рад; бідолашні виборці міст районного значення. Аж не цікаво чекати остаточного тексту. Треба просто працювати шановні ( це до представників політсил). І інтенсивно.

Андрій Пелещишин - 13-7-2010 у 00:32

Сашко, а на практиці що нам чекати? З твого досвіду

Oleksij Kulko - 14-7-2010 у 13:02

Цитата:

Отже все по першій редакції: привіт "Фронту змін","За Україну" і іже з ними, (хіба нехай вони вірують у доброго Януковича, що заветує,але де там)


Скоріш за все Фірташ, щоб не втратити свого молодого та амбіційного Яценюка, буде сильно тиснути на Януковича, який до того ж не захоче прям зараз прощатися з Тігіпком. так що заветує -куди він дінеться.

Олександр Ганущин - 15-7-2010 у 12:43

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Сашко, а на практиці що нам чекати? З твого досвіду


На практиці Андрію буде тягнутися епопея з остаточним текстом, можливо аж до вересня. З вересня кампанія розгорнеться повномасштабно. Стислі терміни зумовлять силу-силенну порушень зі сторони всіх учасників виборчого процесу. Не виклюдаю, що декого з них можуть і зняти з перегонів... Ті партії, що не матимуть змогу і брати участі скерують своїх представників під інші знамена... Патріотичні сили робитимуть чергові спроби домовитися... Ну десь так... А що конкретно цікавить?