Форум Рідного Міста

Пропонуємо співпрацю авторам і журналістам-початківцям

Равлюк Інна - 12-7-2010 у 08:31

Всеукраїнська громадська організація «Фінансовий захист» в особі порталу «Політика і гроші» пропонує авторам можливість стати відомими в сфері журналістики, заробити собі ім'я і піднятися кар'єрними сходами.
Портал «Політика і гроші» - це інтернет-ресурс, який пропонує своїм читачам якісні аналітичні матеріали з фінансової та політичної тематики. У зв'язку з розширенням напрямів діяльності наш портал крім всеукраїнських новин має намір зробити акцент і на регіональних подіях. Тому ми запускаємо серію статей, що об'єктивно висвітлюють діяльність місцевих органів і беззаконня влади у всіх регіонах України. Нас цікавить свіжий погляд на вищевказану тему. Саме тому ми зацікавлені у співпраці з молодими і перспективними авторами.
Чим співпраця з нами може бути цікаво для вас? По-перше, портал «Політика і гроші» - відмінний майданчик для автора, який бажає заявити про себе і свою майстерність. По-друге, ми розміщуємо інформацію про автора статті (ПІБ) на сторінках нашого порталу, надаємо можливість вести свій блог, розставляємо посилання на сторінку автора, надаємо шанс набрати портфоліо. Найбільш активним й цікавим авторам гарантуємо працевлаштування й гідну оплату.
І пам'ятайте, що це дорога у велику журналістику - навіщо в майбутньому шкодувати про невикористаний і втрачений шанс. Все у ваших руках!
Наші контакти:
тел. (048) 776-22-70; (066) 385-82-84 Інна
e-mail: inna@finzah.com.ua

Ірина Роздольська - 12-7-2010 у 09:44

Перекладачам спочатку запропонуйте роботу...

Андрій Пелещишин - 13-7-2010 у 00:21

Цитата:

Перекладачам спочатку запропонуйте роботу...


Супер! :D