Форум Рідного Міста

Фонова музика.

Олександр Котов - 21-8-2010 у 23:28


Використання музики у комерційних цілях, а конкретно трансляція в магазинах, торгових центрах, супермаркетах, виявилося нелегальним, так як не платяться за це грошики в Органи Колективного Управління.

Чим останні в свою чергу користуються і за законом штрафують підприємства на шалені суми грошей.

Аргументують вони так: Авторські та суміжні права на музику належать авторам і дозволів вони вам на трансляцію не давали отже це односільно - крадіжки.

Тобто відповідно до Закону або плати або сиди в тиші.
Платити як виявилося потрібно не мало, у зв'язку з цим компанії почали шукати альтернативний вихід, а саме компанію яка б надавала послуги з озвучці і авторські і суміжні права на музику за порівняно невеликі гроші без додаткових виплат органів колективного управління.

І такою компанією виявилася "FreedaMusic"
У чому ж полягає підступ і чому вона пропонує музику та обслуговування за відносно невеликі гроші?

1. Музику компанія "FreedaMusic" виробляє власними силами і всі права належать їй, тобто і ціну вони встановлюють самі.
2. Програмне забезпечення для організації та управлінням трансляції в мережі магазинів, аптек, кафе і тд. було розроблено спеціально для цієї компанії і права на нього належать виключно ним.
3. У залежно від площ і кількості об'єктів компанія "FreedaMusic" надає хороші знижки так як з розумінням ставиться до ситуації в країні та й у бізнесі в цілому.

Тобто і людям допомогти і собі отримати прибуток.


Андрій Пелещишин - 22-8-2010 у 09:03

Це реклама? Ви представляєте цю кампанію?

Тарас Сокальський - 23-8-2010 у 11:37

Та реклама однозначно. Але, якщо автор ще сюди повернеться, то нехай уточнить -- вмикати радіво(в якому грає музика, на яку існують авторські права) в магазині -- то також кримінал?