Форум Рідного Міста

Чому політики брешуть аж так незграбно?

Hanor Narasson - 25-8-2010 у 18:15

Їду сьогодні по Львову і бачу бігморду одного політика, а поруч напис:

Цитата:

"135 львівських шкіл отримали спортивний інвентар"


Чому нас дурять от так, на рівному місці?:mad: Адже у Львові немає 135 шкіл...
Число "правильне"? А коли б написали реально - 119 шкіл - це щось би поміняло? А так у мене виник сумнів: а чи дійсно був той інвентар?:lol:

Андрій Пелещишин - 25-8-2010 у 18:49

Напевно всі школи з номерами від 120 до 135 інвентар отримали :)

Павло Жежнич - 26-8-2010 у 09:17

І чи має відношення той політик до отримання інвентаря школами з номерами від 120 до 135? Він може видає бажане (звичайно для себе) за дійсне! :D

Demyan - 26-8-2010 у 11:29

Відповідаю:
Чому брешуть? - тому що ми віримо.
Чому ми віримо? - бо такі ми є.
Прочитає бабуля той бигборд - прийде в підїзд і буде показувати "свою" обізнаність і свою "крутизну" - мій син казав шо такий то зробив для всіх шкіл тото....
інша подумає шо я гірша за неї - побачить іншу рекламу і скаже шо її внук сказав їй але шоб нікому не казали.....

Ігор Домін - 26-8-2010 у 18:28

у нас в Одесі така епопея з дитячими майданчиками. є у нас один активіст. показали цікавий сюжет: він зі своїми колегами роздав дітям фарби та пензли, а діти фарбували майданчик. навкруги плакати начепіли та свої репортери все це засняли та казали, що цей добродій відкрив новий дитячий майданчик та буде відкривати ще. а потім з*ясувалось, що той майданчик був до нього щойно пофарбований та взагалі вже 12 років обслуговується кооперативом за свій рахунок. ось так. а в цілому, ті майданчики, нові двері в під*їздах, вуличні фонарі - ми вже за це заплатили і платимо постійно, нічого героїчного в тому, що нам дають щось за наші гроші я не бачу. але це все тільки квіточки. більш цікаво, коли вся міськрада одностайно піднімає тарифи, а потім один правдоруб створює комісію та розслідує законність цього вчинка. комісія нічого не робить, а зарплатню їй платимо ми. а цей правдоруб ще й за наш рахунок собі рекламу робить. ми сліпі чи тупі? може хтось окуляри тверезого зору має?

Іван Андрєєв - 31-8-2010 у 21:12

Друзі, особисто мене ніколи не цікавила така статистика... Ну, є такі речі, на які мені просто начхати і кількість шкіл в тому чи іншому місті можна до цих речей спокійно віднести. Але виникає питання, звідки кожний пересічний львів’янин знає точну кількість шкіл у своєму місці? Чи то така нова забавка: під час безсоння замість слоників рахувати школи? Особисто я просто навмання зайшов на сайт osvita.work.ua, де дізнався, що у славному місті Львів ну ніяк не менше 130 шкіл. Рахувати точно мені було лінь, але, якщо хтось має таке бажання, то йому й карти в руки. Даю лінк: Школи міста Лева.

P.S. Але це зовсім не означає, що політики не брешуть. Це я так, заради об’єктивності.

Hanor Narasson - 31-8-2010 у 21:38

п. Іване, я не зовсім "пересічний львів'янин", бо колись був директором школи.:cool: Так що потреби рахувати школи замість слоників якось не виникало.:lol:

UPD. Цілком можливо, що в тому списку дійсно 135 позицій. Тільки от закавика в тому, що щонайменше 6 шкіл не мають потреби у спортінвентарі, оскільки предмет "фізкультура" в них не викладається.:baddevil: Виглядає на те, що хтось із "креативщиків" заглянув в цей самий список, порахував позиції і видав "135 шкіл":lol: