Форум Рідного Міста

Провайдеру Фрінет - негативний відгук

Tempika - 11-9-2010 у 12:28

Якийсь час тому перейшла на нового провайдера. Вони активно рекламувалися, встановили ящик у нас під дверями, і відгуки були непогані. Час від часу виникали проблеми, але в порівнянні з уарнетівськими вони були досить помірними. Хоча були проблеми з оплатою послуг без комісії (і є), техпідстримка, що сидить в Києві, вперто не розмовляє укр. мовою (ну то таке), але загалом я була задоволена, особоливо після того, як підняли швидкість.

Але ось 8 числа вони міняли айпішники нашої мережі, і тут почалося. Спочатку взагалі не було інтернету, потім, через 11 (одинадцять) тяжких додзвонів у техпідтримку він появився, але жахливий. Швидкість смішла і нерівна, неможливо ні завантажити файли, ні відправити пошту. Мовчу про скайп і аську, вони якщо і з*єднуються, то не працюють.

Дзвонила в підтримку кожен день, при цому вислуховувала, що проблеми будуть вирішені найближчим часом. Сьогодні заявили, що проблеми, мабуть, серйозніші, ніж вони вважали (на 4 день тяжкої праці сисадмінів, - як вони запевнювали), і треба більше часу на це. При цьому сказали, що проблемою займаються (офіс їх львівський зактритий, і телефони підтримки мовчать). Вочевидь, ніхто не буде цим займатися раніше понеділка, і скільки, - невідомо. Знаю, що люди масово переривають угоди.

Мабуть, і я теж :-( Тому застерігаю тих, хто хоче до них під*єднатися, і, крім того, хочу спитати, - що порадите? У нас нагло рекламуються білайн і вегателе. Укртелеком не пропонувати, ейрбайтс до нас не підведений.

Ага, сайт фрінет: http://www.o3.ua/

Ярема П. - 11-9-2010 у 13:14

Темпіка, на форумі ж була тема, де ти шукала провайдера, і захоплювалася тим фрінетом, і видно було що на нього перейдеш. От і стала своєрідним Сусаніном...
А як люди переривають угоди, якщо львівський офіс мовчить?

Максим Пащенко - 11-9-2010 у 15:13

Цікаво. чому ж Укртелеком не пропонувати? - там нормальний інтернет. Ще може маєте Vega(колишній Фарлеп) в будинку - теж рекомендую.

Tempika - 11-9-2010 у 18:03

у мене нема укртелекомівського телефону..

вчора переривали угоди, у п*ятницю :-) але взагалі, якби не ця ситуація, я була б цілком ними задоволена.. 78 грн за безлімітку на 3 мегабіт закордон, 10 мегабіт україна, вночі практично необмежено.

а можна детальніше про вегу?

Hanor Narasson - 11-9-2010 у 19:26

Цитата: Початково розміщене учасником Tempika  
у мене нема укртелекомівського телефону..


І технічної можливості встановити також немає?

Tempika - 11-9-2010 у 19:56

він встановлений, але я не є його власником.