Форум Рідного Міста

Невже дороги зі Львова до польського кордону відремонтують?

Ярема П. - 1-10-2010 у 19:48

Розпочався ремонт автодороги державного значення Львів-Шегині - НЕВЖЕ????? Може Львів-Краківець, Львів-Рава-Руська і Львів-Хирів дочекаємося?

Катерина Слобода - 26-10-2011 у 21:26

Дорогу Львів-Краківець вже зремонтували, до речі, дуже навіть якісно зробили, зараз ще трохи по обочинах доробляють.
Тепер запросто без проблем можна заїхати з кордону аж до Києва (далі не знаю :) ) дороги просто суперові, на Житомирщині ще трохи роботи є, а Рівненська область взагалі на рівень Європи сміло може тягнути по якості доріг, розмітки, інформування дорожніми знаками і освітлення дороги. Просто супер, я не вірила, що то можливо, але зробили дуже якісно! Львівські дороги трохи поступаються якістю рівненським, імхо, але дуже краще ніж було :)

Ярема П. - 26-10-2011 у 21:42

Не так вже і добре зробили Львів-Краківець, та і не зробили ще до кінця, роботи тривають. Дорога прокладена тільки до бетонки перед кордоном, бетон взагалі не рухали. Ще одне - поляки тягнуть автостраду зі свого боку, а не задрипану дорогу місцевого значення, яка пролягає через села, особливо через "славні" Наконечні, перше і друге. Польську автостраду вже можна бачити, як тілки виїжджаєш з кордону на польській стороні.

Що мене бісить, так це відсутність нахилів на поворотах, щоб машину не виносило з дороги. По всій дорозі Київ-Чоп нахилів НЕМАЄ. Дорога рівна горизонтальна. І усьо. Її автострадою тяжко назвати, яка там Європа, в Європі нахили є.

Юрій Сєров - 26-10-2011 у 22:31

Львів-РаваРуська також відремонтували. Але, якщо чесно, до європейських доріг їй дуже далеко. Хоча значно краща, ніж була.