Форум Рідного Міста

Показ фільмів “Сексуальна революція”

Соломія Федушко - 4-10-2010 у 11:26

7 жовтня 2010 р., 19:00
Львівський Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17)

7 жовтня о 19:00 в Палаці мистецтв відбудеться показ фільмів “Сексуальна революція”, який об’єднає в собі короткометражки на теми ґендеру, сексуальної ідентичності, табу в консервативному суспільстві, проблем лгбт-спільноти, інтимного життя і стосунків між чоловіком і жінкою і не тільки…
13 сучасних і сміливих фільмів з Франції, Німеччини, США, Ізраїлю, Іспанії, Норвегії та Великобританії не лише змусять глядачів замислитись про таку важливу складову частину нашого життя як секс, а й побачити естетичну довершеність в зображенні людських стосунків, де немає місця вульгарності чи непристойності, де герої розкривають себе в зворушливих правдивих історіях і хочуть бути почутими, а головне стати зрозумілими кожному.
Документальний фільм Ібана дель Кампо «Брудна Мартіні» розповідає про танцівницю театру для дорослих. Її яскраві оголені перформенси не залишають підозр про те, яким є насправді щоденне життя самотньої жінки. Ізраїльський фільм Ітаі Раціеля «Шлюб» з несподіваним фіналом розкриває правду про те, що не всі шлюбні ночі відбуваються за однаковим сценарієм. Два французькі фільми Жана-Ґабріеля Періо «Раніше Я Був Сумним» та «Гей?» здивують автобіографічністю, де веселий гумор межує зі злою іронією..
«Сексуальна Революція» – це третій кінопоказ в серії осінніх переглядів короткометражок, організованих командою Wiz-Art в Палаці мистецтв з метою розширити світобачення тих, хто не боїться розбивати стереотипи і прагне нових емоцій та неповторних вражень.
Тільки яскраве кіно від WIZ-ART!

Соломія Федушко - 4-10-2010 у 11:28

ПРОГРАМА ВЕЧОРА
1 DIRTY MARTINI 24’ – Ібан дель Кампо (Іспанія / США 2009) Бурлеск – це новий панк-рок на переконання Брудної Мартіні, яка розкриває секрети свого мистецтва в нічних клубах і кабаре Нью-Йорка, а власне на Оф-Оф Бродвеї, де відродження бурлеску є формою масової популярної розваги і експортується в решту світу. Леді та джентльмени, бурлеск повертається!
2 MANO-A-MANO (Рука-в-Руку) 4’ – Тодд Страус-Шульсон(США 2008) Двоє чоловіків змагаються за заміщення посади оператора кол-центру «Секс по телефону для геїв».
3 СЕКСМАШИНИ 2’ – Мет Ламберт (Німеччина / США 2010) Коли світло вимикається, ми стаємо нічим іншим, як сексмашинами.
4 ШАФА 3’ – Стюарт Хендлер (США 2008) Право на любов не обмежене часом. Старий чоловік згадує випадок, який визначив хід його життя.
5 НЕОНОВІ ОЧІ 7’ – Маркус Вамбсґансс (Німеччина 2003) Історія про втрату співвідношення зі щоденним життям. Рівна поверхня реальності одного чоловіка розбивається моментами, які наповнюють його буденність спотвореними образами речей, що відбулись або мають відбутись. Або це всього лиш моменти втечі від реальності.
6 РАНІШЕ Я БУВ СУМНИМ 2’ – Жан-Ґабріель Періо(Франція 2002) Анімаційний фільм-колаж про утопію інтеграції. Це історія гея, якому сумно від способу життя більшості геїв і він хоче бути нормальним. Фільм іронічно показує, що інтеграція може зруйнувати всі відмінності.
7 ШЛЮБ 8’ – Ітаі Раціель (Ізраїль 2009) Чоловік. Жінка. Шлюбна сукня. Це особлива ніч. Шлюбна ніч. Він красивий чоловік, вона вродлива жінка. Пара переходить поріг маленької готельної кімнати, створюючи альтернативну реальність для себе так, ніби світ назовні припинив існувати. Та ніч залишиться в їхніх серцях назавжди…
8 ЛИСТ ДО КОЛІН 8’ – Енді Лондон, Керолін Лондон(США 2007) Енді Лондона переслідують події його 18-ого дня народження. В цьому автобіографічному фільмі він пише лист до Колíн в спробі примиритись нарешті з демонами свого минулого.
9 ONA 11’ – Пау Камараса (Іспанія 2009) Фільм про бажання.
10 ГЕЙ? 2’ – Жан-Ґабріель Періо (Франція 2000) Справжній камін-аут. «Я гомосексуаліст, я гей, я цим пишаюсь і я люблю секс».
11 ПРОСТІ НАСОЛОДИ 7’ – Сара Кокс (Великобританія 2002) Витончена суміш стилів і технік про те, як суспільна мораль може зруйнувати вечір між вдовою і холостяком.
12 МАТИ І ВОЛОДІТИ 4’ – Емілі Мантелл(Великобританія 2003) Одна з версій ставлення жінок до своїх чоловіків. В цьому анімаційному фільмі жінки ведуть на поводку як песиків …члени своїх чоловіків.
13 ЕДВІН 7’ – Ховард Арнстад (Норвегія 2009) Що відбудеться після того, як батько знайде щось дивне в кишені Едвіна?

http://lviv-online.com/ua/2010/09/pokaz-filmiv-seksualna-revolyutsi...

Андрій Пелещишин - 10-10-2010 у 18:04

Слово "гей" чи не в кожній третій позиції... :(