Форум Рідного Міста

Місцеві вибори

Юрій Сєров - 13-10-2010 у 20:01

Мало що залишилося до виборів, а ще нема такої дискусії. :)

Можливо вдасться агрегувати тут списки партій до міської і обласної рад, щоб хоч трохи уявляти за кого будемо голосувати. Якщо з виборами мера все зрозуміло, то тут є трохи місця для інтриги.


І ще цитати від Кіпіані:
"Останніми тижнями немало доводиться їздити обласними центрами. Всюди можна спостерігати суєту, яка традиційно супроводжує наближення дня виборів найкращих з найгірших. Для зручності виборців територіальні виборчі комісії роздали всім партіям, які беруть участь у лотереї, номерки. Як у зощенківській лазні – головне не загубити.

За дивним, дуже дивним збігом обставин, одній авторитетній політичній силі дуже й дуже пощастило. Партія регіонів, а саме так називається партія щасливих квитків, у 21 області з 23-х виявилася першою у бюлетенях. Ну, і в Автономній Республіці Крим.

Ні, ви не подумайте. Випадково. Зовсім. Бо все було чесно. Просто випадок партію президента любить. Двадцять один раз підряд. Хто сказав "очко"?.."

Тарас Іванів - 14-10-2010 у 16:37

Не знаю чи втрафимо шось змінити на цих виборах?! Я більше уваги приділяю, власне, виборам мажоритарників по округах. Твердо вирішив на вибори йти, і навіть трохи до них підготуватись, бо якось не хочеться вже в самій кабінці розбиратись хто там балотується від мого району. По-перше тільки недавно я взнав нарешті, шо належу до 34 округу, заледве знайшов в інтернеті перелік кандидатів від мого округу. Купа всіх - нікого не знаю. За вийнятком Андрія Рікоти - всі знають однойменну стоматологічну клініку (ну, в мому районі точно всі).
Були зрештою і інші знайомі прізвища - бачив їх на стовпах, а від одного то навіть до хати приходили агітувати:o
Словом, всіх пребрав і вже вибрав і як є ше хтось з мого 34 округу (вулиці Наукова, В.Великого, Кн.Ольги), то я вже так як бувалий раджу на тому Рікоті зупинитись. Мотивую то чим? А тим, шо він вибрав троха іншу стратегію, ніж решта - не закєдує нас сміттям паперовим (агіткі, плакати, газети), а зробив собі приймальню, і вже - ше до виборів трохи район піднімає. Ну і, ясно, мені сподобалась його присутність в інтернеті - навіть в контакті має сторінку, але на сайті найбільше всього: http://rikota.org/
хто такий, шо зробив, шо хоче зробити. Одним словом - конструктивно. інформативно. як я люблю.
От ше би на мери якогось такого кандидата - молодого, ініціативного, прогресивного, а головне - нового, бо діючі вже всьо показали на шо здатні, а тепер під самі вибори нема чо суїтитись, люди вже начисто зневірились

Юрій Сєров - 14-10-2010 у 17:40

А можете назвати всіх кандидатів по 34 округу?

Тарас Іванів - 15-10-2010 у 11:55

Цитата: Початково розміщене учасником Юрій Сєров  
А можете назвати всіх кандидатів по 34 округу?

авжеж, потратив на то купу часу, знайшов перелік кандидатів лише тут: http://vgolos.com.ua/vybory3/112.html?action=v_prez

Hanor Narasson - 15-10-2010 у 21:09

п.Тарасе, дякую за лінк.
Подивився списки кандидатів, і в облраду у мене виник, як говорив покійний Аркадій Райкін "краксворд, панімаєтє-лі, рєкбус".:baddevil: Я збираюся голосувати за "Свободу" (аргументи за - далі).
А тут дивлюся: в окрузі конкурують Ірина Фаріон зі Свободи і ще двоє людий, яких я знаю особисто.:wow: Причому знаю з якнайкращого боку. ... і будь тут мудрим...:rolleyes:
Адже найближчих кілька років у (с) цій країні буде добре мати знайомого депутата, аби "парєшать вапроси":saint:
Добре, що що ті люди на 1-2 місцях в списках партій... Якщо пройдуть - добре, ні... ну, значить не було на те Божої волі...:rolleyes: Тобто для себе я однозначно вирішив - за "Свободу" (хоча ніколи раніше на був їх особливим прихильником).

Поясню чому. "Свобода" - єдина партія, створена галичанами і де галичани домінують в керівництві. Поступімо так, як поступили "донецькі" - нехай ПР і Янукович хоч які погані і невмілі, але вони - "свої".
А для галичан "своя" - "Свобода". Інші партії - це партії "східняків". На превеликий жаль, вони не розуміють (не хочуть розуміти?) галичан. Тому - однозначно "Свобда".

Hanor Narasson - 16-10-2010 у 18:49

Місцеві вибори можуть весело потішити. Сьогодні в Золочеві перший же бігморд, якого я побачив, закликав голосувати... за мене!:o
Ну, не саме за мене, але за однофамільця і тезку.:lol:
Далі... Чи хтось пам'ятає концерт вітань на Львівському ТВ? А найпаче хіт усіх часів "день народження у тебе, не сумуй, а веселись"? :sing: Так от, Теодор Кукурудза - також кандидує в обласну раду...:lol:

Ігор Домін - 17-10-2010 у 09:29

минулого разу на пост голови Одеси балотувався Михайло Поплавський :D

Юрій Сєров - 28-10-2010 у 12:04

Останні передвиборчі дні зробили вибори цікавішими.
Батьківщина заявляє, що відкликала "списки Деньковича" подані до обласної ради: http://zaxid.net/newsua/2010/10/28/113237/

А Писарчук вдарився ПіаР на межі фантастики :). Якщо його виберуть, то обіцяє привезти до Львова Металліку і ще купу культових гуртів.

Юрій Сєров - 1-11-2010 у 09:15

Чи є вже якісь попередні результати, бо я нічого не можу знайти крім екзит-полів.

Максим Стюфляєв - 3-11-2010 у 18:39

Цитата: Початково розміщене учасником Hanor Narasson  

Поясню чому. "Свобода" - єдина партія, створена галичанами і де галичани домінують в керівництві. Поступімо так, як поступили "донецькі" - нехай ПР і Янукович хоч які погані і невмілі, але вони - "свої".
А для галичан "своя" - "Свобода". Інші партії - це партії "східняків". На превеликий жаль, вони не розуміють (не хочуть розуміти?) галичан. Тому - однозначно "Свобда".
Дуже прикро це читати. Я завжди був переконаний, що галичани мають більш високий рівень політичної культури. Виявляється, дурний приклад заразний. :D

Hanor Narasson - 3-11-2010 у 19:50

Максиме, в політиці "підставляти другу щоку" безглуздо. Особливо, коли по першій лупить ПР. "Свобода" - єдина сила, яка нині здатна протистояти ПР.

Максим Стюфляєв - 3-11-2010 у 20:35

Цитата: Початково розміщене учасником Hanor Narasson  
"Свобода" - єдина сила, яка нині здатна протистояти ПР.


Який це має стосунок до місцевих виборів? Як вони будуть протистояти в міськрадах, про що ви? У міськрадах не протистояти треба, а вирішувати конкретні поточні питання, пов'язані із життям людей. І якщо "Свобода" збирається працювати, а не лише язиками базікати, їм хочеш не хочеш доведеться налагоджувати контакт з владою, тобто з ПР. У тому то й біда, що ми уже дійшли до абсурду. Обираємо у міськради за ідеологічним принципом. У Галичині за "своїх", на Донбасі - за "своїх". Тому й "розводять" нас політики як дурнів. У місцеві органи влади треба обирати не за принципом "він щирий патріот" чи "він не дасть втягнути Україну в НАТО". Там потрібні люди, які захочуть і зможуть вирішувати конкретні проблеми життя громади. Знов-таки, дорогу прокласти, роботу людям дати тощо.

Андрій Пелещишин - 3-11-2010 у 21:05

У мене виникло цікаве питання. Чи перемога Свободи у Львові не поставить під сумнів проведення тут Євро-12?
Поляки можуть значно холодніше тепер ставитися до Львова, а Одеса з задоволенням перехопить собі його.

Юрій Сєров - 3-11-2010 у 23:55

Навряд чи... Свобода змінить риторику, бо зрив Євро суттєво вплине на їх імідж. Та й часу вже малувато...

Hanor Narasson - 4-11-2010 у 19:13

Цитата: Початково розміщене учасником Максим Стюфляєв  
У міськрадах не протистояти треба, а вирішувати конкретні поточні питання, пов'язані із життям людей.


.... приватизувати там щось. на користь конкретних.. :lol:

Поки-що "Свобода" нічого не приватизувала. А ПР - ... ну, самі знаєте.

Ігор Домін - 4-11-2010 у 21:21

а що, пр мають вплив та підтримку у Львові?
щодо Євро в Одесі - наврядше. навіть не знаю добре це чи ні, але у нас не має можливості провести цей турнір, місто не готове. та й не хочеться бачити хуліганів з різних країн. коли відкинемо дешевий понт та почнемо працювати та менш балакати, тоді будемо зазіхати на серйозні турніри, але коли це буде??...

Максим Стюфляєв - 4-11-2010 у 23:47

Цитата: Початково розміщене учасником Hanor Narasson  
Цитата: Початково розміщене учасником Максим Стюфляєв  
У міськрадах не протистояти треба, а вирішувати конкретні поточні питання, пов'язані із життям людей.


.... приватизувати там щось. на користь конкретних.. :lol:

Поки-що "Свобода" нічого не приватизувала.
У неї все попереду :)

Hanor Narasson - 5-11-2010 у 12:08

Ну так нехай в Галичині приватизують свої галицькі, а донецькі.:baddevil:

Андрій Пелещишин - 5-11-2010 у 12:46

Воно то так, але капітал стає усе більше екстериторіальним...
І чи ці гроші на карибському курорті чи в казино потратить нувориш з Донецька чи зі Львова - мені ні холодно ні жарко...
Щодо Свободи, на жаль, ілюзій нема :( .