Форум Рідного Міста

Аукціон Аукро...відгуки

Demyan - 29-10-2010 у 11:01

Почав дещо купляти на аукро.
Мій висновок - Дуже погано :mad:
1. Реєстрація потрібно проходити з активацією коду - висилають на адресу проживання, тобто ваша адреса вже десь засвічується.
2. Обмеження якщо не пройти пункт 1.
3. Дуже незручний інтерфейс, наприклад я накупив багато, декому заплатив декому ні, а відмітити неможливо, дуже запутано, не видно чи відправив посилку продавець чи ні....
4. Програма захисту покупців така - що мабуть ніхто і не звертається. Наприклад якщо хочете повернути гроші і то тільки од 1000грн потрібно їм висилати копію заяви з міліції :o. Тобто вам потрібно нести заяву в міліції що такийто вас обманув в інтернеті :o без цього не можна повернути...окрім того там ще треба багато чого їм висилати.
5. Не слідкує ніхто за товарами що там є, продавець виставляє один і той же товар багато разів, потім виявляється що він його продав, або хтось інший більше дав, аукро на це ніяк не реагує.
6. Купив товар, посилку не отримав, вина Укрпошти, Продавець каже шоб я йшов і писав притензію :o прийшлося йому пояснювати щодо чого....сказав що зробить але пропав. Написав скаргу в Аукро...чим закінчиться незнаю але думаю гроші і посилка пропали.

Ось такі в мене враження. :cool:

Юрій Сєров - 29-10-2010 у 12:15

Моя думка незмінна: поки не прийде до нас eBay - не буде нормального інтернет-аукціону... :(

Demyan - 29-10-2010 у 12:21

Цитата: Початково розміщене учасником Юрій Сєров  
Моя думка незмінна: поки не прийде до нас eBay - не буде нормального інтернет-аукціону... :(

+10000000000000

Юрій Марків - 29-10-2010 у 18:28

А я десь разів 5 купував на аукро і задоволений. Принаймні отримав усе, що замовляв, і то вчасно. Вибирав продавців із високим рейтингом і тих, які згідні на зустріч біля метро - наперед посилав повідомлення із запитанням. Єдиний раз замовляв поштою, довго чекав, та в результаті все нормально.