З настанням осінніх холодів, скороченням світлового дня стає актуальним питання:
Як допомогти організму перебудуватися разом з сезонними змінами, відновити
психічні і фізичні сили та бути бадьорим? Але без вживання пігулок-вітамінів і
всього хімічного, що ще не знаєш чи допоможе чи більше шкоди принесе.
Тобто, як швидко перетворитеся з осінньої кволої і стомленої людини на життєлюбну
й сповнену сил?
Я використовую такі засоби як:
1. свіжовичавлений сік;
2. мед;
3. фрукти, серед них обов'язково лимон;
4. контрастний душ (почергово обливатиметеся гарячою і холодною водою) , який має
бути щоденним - але це Вище моїх сил
Чекаю юзативних порад Наперед дякую!Григорій Шевченко - 4-11-2010 у 21:03
Шановна Соломія!! Мій кум коли потрапив до Іспанії заробітчанином на цитрусові
плантації, першим чином подзвонив дружині і заборонив купувати дітям заморські
фрукти,Для того щоб вони не псувались їх обробляють 18 разів ядами,А ми як тільки
хтось захворіє----бананчик,лимончик,Організм і так ослаблений,а ми йому ЯДУ,ЯДУСоломія Федушко - 4-11-2010 у 23:43
Шановна Соломія!! Мій кум коли потрапив до Іспанії заробітчанином на цитрусові
плантації, першим чином подзвонив дружині і заборонив купувати дітям заморські
фрукти,Для того щоб вони не псувались їх обробляють 18 разів ядами,А ми як тільки
хтось захворіє----бананчик,лимончик,Організм і так ослаблений,а ми йому ЯДУ,ЯДУ
Угу, подивившись програми по ТВ про якість теперішньої їжі, то переконалась, що
всюди яд Соломія Федушко - 30-10-2011 у 20:42
Правильне і повноцінне харчування в цей період дуже важливо. Фрукти, овочі, цибулю
і часник постійно повинні бути на вашому столі. Запах часнику чи цибулі
нейтралізується, якщо полоскати рот чаєм з лимонним соком, однак, якщо ви не
любите їсти часник і цибулю, є ще один спосіб. Коли ви відчуваєте, що схильні до
застуди, проковтнути на ніч чайну ложку розчавленого часнику з медом (як
таблетку), запийте теплим чаєм з лимоном. Запаху не буде, і імунітет буде
міцніший.
Замість звичайного чаю постійно пийте трав'яні та ягідні напої, наполягаючи їх у
термосі. Можна використовувати м'яту , лимон, ягоди шипшини , смородини , малини ,
брусниці , а також листя цих рослин, яблуневий і липовий цвіт, і інші сушені плоди,
коріння і трави.
У цих природних адаптогенах та імуностимулятори міститься багато вітамінів і
мікроелементів . Зокрема, в шипшині дуже багато вітаміну С , добре відомого своїм
протизастудним дією. Однак варто знати, що для нормального засвоєння цього
необхідного вітаміну організму потрібні повноцінні білки , тому треба включати в
свій раціон м'ясні та молочні страви.
Це не означає, що треба купувати в супермаркетах ковбасу або напівфабрикати, а
також молоко тривалого зберігання - ці продукти навряд чи здатні допомогти
організму впоратися з проблемами. Купуйте м'ясо цілим шматком, і готуйте смачні
м'ясні страви самі (адже це потрібно для вашого здоров'я!), А молочні продукти
вибирайте з невеликим терміном зберігання - від 3 до 7 діб. Такі унікальні і
воістину чудодійні природні засоби, як женьшень , ехінацея і елеутерокок , теж
допоможуть вам справитися з інфекціями, захистять від застуди і зміцнять
імунітет.Вадим Мелько - 23-11-2011 у 10:19
У деяких африканських республіках, де панує СНІД, американськими та
європейськими фондами підтримки хворих на ці страшні недуги відкрито лікарні.
Кожен хворий може скористатися, зокрема, безкоштовно можливістю підняти свій
імунітет.
Так от, хворим дають сік із свіжовижатого лимону та часнику, що значно підвищує їх
ітак дуже низький імунітет. Хворі, які були уже геть знесилені, ставали на ноги.
Джерело: Discovery
Як вберегти себе від хвороби
Ольга Марчик - 23-11-2011 у 21:23
Шоб захистити себе від хвороби необхідно постійно слідкувати за своїм станом
здоров'я. Щоб вберегти свій організм від хвороби треба:
1) Дотримуватись режиму сна, адже саме під час сну організм має можливість
відпочити від напруги
2)Здорове харчування. Треба вживати їжу, яка є найменш калорійною
3) Необхідно пити багато чистої води
4)Займайтесь спортом
5)Впродовж дня треба виділяти декілька хвилин на фізичні вправи
Проте, як би ми не слідкували за своїм харчуванням та фізичним станом організму,
здоров'я також залежить від емоційного стану людини.Тому треба якнайбільше
посміхатись та направляти свої думки тільки на позитивОля Покровецька - 2-12-2011 у 21:47
а також цибулька і часничок
Вживайте частіше цибулю і часник. Це незмінні лідери в профілактиці простудних
захворювань і підвищення імунітету. У них містяться особливі речовини, які
називаються фітонцидами, вони й допомагають імунній системі ставати сильною і
захищеною від вірусної атаки.Оля Покровецька - 2-12-2011 у 21:48
Народні засоби передбачають обов’язкове загартовування. Ніщо не здатне так
сильно укріпити імунітет, як обливання холодною водою. Робити це треба постійно і
регулярно, щоб отримати від процедури максимально корисний ефект. Якщо організм
буде звично сприймати вплив холодом, то взимку він легше впорається з морозами та
застуду.Вікторія Сивоус - 7-12-2011 у 20:00
Дійсно, загартування корисне для здоров'я!!!!!Александр Кузнецкий - 6-2-2013 у 18:14
З настанням осінніх холодів, скороченням світлового дня стає актуальним питання:
Як допомогти організму перебудуватися разом з сезонними змінами, відновити
психічні і фізичні сили та бути бадьорим? Але без вживання пігулок-вітамінів і
всього хімічного, що ще не знаєш чи допоможе чи більше шкоди принесе.
Тобто, як швидко перетворитеся з осінньої кволої і стомленої людини на життєлюбну
й сповнену сил?
Я використовую такі засоби як:
1. свіжовичавлений сік;
2. мед;
3. фрукти, серед них обов'язково лимон;
4. контрастний душ (почергово обливатиметеся гарячою і холодною водою) , який має
бути щоденним - але це Вище моїх сил
Чекаю юзативних порад Наперед дякую!
Як я розумію, Ви пишите про сік цитрусових чи фруктів?
Але ж, різні фрукти мають різний вміст вітамінів та не всі містять мікро- та
макроелементи.
Я натрапив на сік, який містить багато і вітамінів, і м-мікроелементів і ним
користуюсь у зимово-весняний період року. Його достатньо 30 мл. на добу.
Це сік паростків ячменю, пшениці. Зерно ячменю на 65% складається з вуглеводів,
тому, заряджає нас бадьорістю на цілий день. Ячмінь містить більше 10% білка, який
за своєю харчової цінності перевершує пшеничний білок. (Рослинний білок, на
відміну від тварини, засвоюється нашим організмом практично на 100%). Він на 5-6%
складається з клітковини, так необхідної нашому шлунку і кишечнику. Клітковина
нормалізує травлення і виводить з організму всі шкідливі продукти розпаду.
Ячмінь містить багатий набір необхідних нашому організму мінералів, і в першу
чергу, фосфору, який необхідний для нормального обміну речовин в організмі, а
також для нормальної роботи нашого мозку. Крім того, ячмінь - чемпіон за вмістом у
природному вигляді кальцію, калію, цинку, марганцю і заліза. Тому, літнім людям
ячмінь потрібніше і корисніше будь-яких ліків. Так само, до складу ячменю входять
мідь, кремній, нікель, молібден, магній, йод, бром, кобальт, стронцій і хром.
По-п'яте, ячмінь - це повний набір вітамінів. В ячмінному зерні міститься вітамін А,
майже всі вітаміни групи У, вітаміни D, E, PP.
Ячмінь - це найповніший природний вітамінно-мінеральний комплекс. Причому, на
відміну від хімічних аналогів вітамінів, які по суті мертві, до цього комплексу
наш організм повністю адаптований за багато тисяч років.
Паростки ячменю багаті протеїном і включають в себе всі 8 необхідних амінокислот,
а також і 12 з решти неосновних амінокислот. Крім змісту більшості вітамінів,
мінералів і чудового джерела життєвих сил, органічна трава ячменю містить ряд
інших спеціальних компонентів, які роблять її особливо цінною:
Супероксиддисмутаза (СОД)
P4D1 фермент
Глікоаміноглікани (ГАГ).
Майже аналогічні здібності має сік паростків пшениці ТМ "Життя".
Так що, користуйтеся на здоров'я!
Приєднаний файл: phpX4uWzC (13kB)
Цей файл був завантажений 616 разів
Valentyna Ageeva - 17-6-2013 у 17:57
А скандинави все більше і більше наполягають на тому, що найкраще для підняття імунітету - молочнокислі бактерії. Останні 20 років,
здається, вони тільки цим і займаються. Але... Може в тому і є глибинний зміст, та
якби вони знали, яке в нас зараз молоко... особливо, у містах. І це правда, що не
візьмешь з продуктів до рук, все отрута... Про йогурти...Александр Кузнецкий - 18-6-2013 у 11:30
...яке в нас зараз молоко... особливо, у містах. І це правда, що не візьмешь з
продуктів до рук, все отрута... Про йогурти...
Цікаво, а виробники йогуртів-вбивц коштують їх самі, дають вживати своїм рідним,
дітям???
Чув, що у Львові компанія "Маркет Універсал ("Аптека нашого міста") створила мережу
крамниць "Дім здоров’я", в яких пропонують продукцію, вироблену на основі соку
пшениці та ячменю, для виготовлення якої використовується екологично чисте
зерно, вирощене без застосування ядохімікатів та хімічних добрів!
Можливо, це альтернатива неякісному українському йогурту?!
Приєднаний файл: phpPgrkTB (18kB)
Цей файл був завантажений 612 разів
Андрій Пелещишин - 18-6-2013 у 12:19
Так ви чули чи пропонуєте створити власний бізнес (як пишете у іншій темі)?
Будь-ласка, перестаньте використовувати Форум як рекламну площадку. Інакше я
видалю те що вже розміщено, і обмежу доступ.Александр Кузнецкий - 18-6-2013 у 15:07
Так ви чули чи пропонуєте створити власний бізнес (як пишете у іншій темі)?
Будь-ласка, перестаньте використовувати Форум як рекламну площадку. Інакше я
видалю те що вже розміщено, і обмежу доступ.
Щиро дякую Українській науковій спілноті за це чудове попередження!Катерина Морозова - 7-11-2013 у 13:19
Намагаюсь ввечері завжди додавати до страв свіжу цибульку, поїти своїх чаєм з
імбиром, лимоном, медом. І звичайно варення або перетерті свіжі ягоди з цукром, на
хлібчик до чаю, те що треба, а вітамінів там море.