Форум Рідного Міста

"Миколай до хати - нумо помагати!"

Соломія Федушко - 14-12-2010 у 21:11

19 грудня - одне з улюблених свят української дітвори... День Святого Миколая!
З нагоди цього свята ГО "Борець" організовує благодійну акцію.
Відбуватиметься це так: волонтери, переодягнені в ангеликів та чортиків із скриньками,будуть вітати перехожих з прийдешнім святом (даруючи календарики) та пропонуватимуть зробити пожертву для дітей із багатодітних сімей.
Отож, виглядатиме це як гра, але результатом її буде допомога багатодітним сім’ям, які цього найбільше потребують.
Організатор: ЛОГО "Борець"

Давайте створимо казку і тим дітям, які, можливо, зневірилися, що казки бувають !

Чарівна дитяча казка. Казка і для дорослих..
У нас, в Україні, усе відбувається тихо-тихо. У ніч з 18 на 19 грудня в оселі, де живуть діти, нечутно приходить Миколай і так само нечутно кладе під подушки малечі жадані дарунки. Саме ті дарунки, які собі намріяли слухняні хлопчики й дівчатка. Звідки Миколай знає, що кому потрібно? Взагалі-то, напередодні чарівної ночі належиться написати лист-прохання до Святого, покласти записку на вікно і сподіватися на здійснення мрії. Чи то Ангел, чи то яка пташка-невидашка той лист забере. І Миколай точно знатиме, чого від нього сподіваються. Але якщо малюк ще цілком неписемний, то Святий і так здогадається;)
Обов'язків у Миколая - хоч відбирай! І щоб не сталось так, що до когось з малюків старенький не зміг завітати, мусимо йому ДОПОМОГТИ! Допомогти прийти туди, де його чекатимуть найбільше - у БАГАТОДІТНІ СІМ'Ї. А на подарунки там заслуговують не тільки діти, а й батьки! Адже виховувати кількох дітей, погодьтесь, - подвиг.

Щоб допомогти Миколаю створити диво для багатодітних сімей, ГО "БОРЕЦЬ" організовує благодійну акцію "МИКОЛАЙ ДО ХАТИ - НУМО ПОМАГАТИ". І стане вона чудовою нагодою для кожного долучитися до створення казки.

Отож, з 10 по 17 грудня волонтери, переодягнені в ангеликів та чортиків, будуть вітати перехожих з прийдешнім святом та пропонуватимуть зробити пожертву на подарунки багатодітним сім'ям.

КОЛИ?
у вихідні дні- від 14:00 до 18:00
у будні дні- з 13:00 по 15:00 та з 17:00 по 19:00
ДЕ?
на площі Ринок, площі Галицькій та біля пам'ятника Т.Г.Шевченку.
http://borec.at.ua/

Андрій Пелещишин - 14-12-2010 у 21:33

Чого далеко ходити? У Політехніці традиційно збирають подарунки та речі на Миколая для сиротинців.