Форум Рідного Міста

Де залишити транспортний засіб

Володимир Мельник - 19-12-2010 у 11:19

Доброго дня, шановні добродії.

Збираємось з дружиною у Львів на декілька днів. Плануємо зупинитися у одному з готелів старого міста. Тому є питання: де у центрі міста є якісь охороняємі паркувальні майданчики, де можна було б залишити на декілька днів своє авто?

Заздалегідь вдячний за відповіді.

Рост - 19-12-2010 у 14:15

В центрі, чесно кажучи, не знаю, чи є такі. Крім, хіба, на Гнатюка (кол. Горького). Якщо рухатись від пр.Свободи, то по правій стороні буквально метрів за сто, ще до першого перехрестя (з вул. Курбаса).
Але не знаю, чи то тільки денний паркінг, чи там і на ніч можна. Ну і чи знайдеться там місце.
З другого боку - не обов'язково ставити машину в центрі. Біля податкової, на вул Стрийська є стоянка, на вул. Володимира Великого їх багато, спокійно можна тримати машину десь там, а в разі потреби доїхати до неї можна трамваєм/маршруткою за 10-20 хв.

Юрій Сєров - 19-12-2010 у 15:01

Ой, в центрі з цим справді складно. Колись на пл. Петрушевича була платна стоянка, не впевнений чи вона ще існує.

Ігор Домін - 19-12-2010 у 15:13

здається готель повинен мати паркінг, з*ясуйте це в адміністрації. щодо платних охороняємих майданчиків - хто там кого охороняє? не знаю, як у вас, але в Одесі нажаль ніякої відповідальності паркувальник за ваше авто не несе. бачив неприємні випадки. ставлю авто де є вільне безкоштовне місце та сподіваюсь що нічого не трапиться;). головне забрати всі цінні речі та документи. а в центрі дійсно авто ставити складно. але воно там непотрібне. Львовом треба мандрувати пішки! вам сподобається в будь-яку погоду. приємної мандрівки!

Рост - 19-12-2010 у 15:28

Все залежить, як юридично оформлена стоянка. Якщо це таки стоянка, то вона несе відповідальність за автомобілі. Якщо оформлена вона як парковка, то тоді не несе.
Ну але в будь-якому випадку автомобіль значно безпечніше на стоянці залишати, навіть просто в сенсі захисту він випадкових пошкоджень, та і уганяють машини зі стоянок таки значно рідше, ніж просто з вулиць, що очевидно. Якщо взагалі уганяють, бо я статистики не знаю.

Hanor Narasson - 19-12-2010 у 17:40

Варто уточнити, який саме готель. Якщо це в районі Краківської-Театральної - то є стоянки біля мостів на Чорновола-Замарстинівській. Туди можна просто пішки дійти.

Володимир Мельник - 19-12-2010 у 20:54

Дякую!

Нажаль, готель не має власногї стоянки, тому будемо шукати місьце або на Стрійській, або на Володимира Великого.

Demyan - 20-12-2010 у 09:01

В якому районі готель?
Можливо ближче буде на вул. Чорновола - біля арсену є велика стоянка - я сам там ставлю. Добиратися набагато легше ніж на Великого чи стрийську. Плюс думаю місце буде бо вона велика.

Юрій Сєров - 20-12-2010 у 16:09

А можна взяти готель не в центрі (які переважно є дешевші), який має стоянку і просто доїжджати в центр на таксі.

Demyan - 20-12-2010 у 16:41

Цитата: Початково розміщене учасником Юрій Сєров  
А можна взяти готель не в центрі (які переважно є дешевші), який має стоянку і просто доїжджати в центр на таксі.

Ну це не вірна інформація. В центрі є дешеві готелі - наприклад той же Львів, Нтон дорожчий хоча далі, а деякі за містом ще дорожчі ніж в центрі. Тут вже залежить від типу готелю, розташування зовсім нідо якої ціни не вплаває. Наприклад ще порівняння - готель Власта і наварія, готель Жорж який в центрі самому і готель Опера - зовсім різні ціни...
Дешевше хіба знайти квартиру можна.

Павло Жежнич - 20-12-2010 у 19:39

Також варто зважити з якої сторони в місто заїжджати. Якщо по київській трасі, то варіант з просп. Чорновола є кращий, ніж на вул. Стрійській або Володимира Великого - не треба через все місто їхати.

Юрій Сєров - 20-12-2010 у 23:04

Я мав на увазі Гетьман, Супутник, які ніби і не в центрі, але водночас і досить близько.
15 хв трамваєм чи маршруткою або 20-25 грн на таксі.