Форум Рідного Міста

Оргкомітет конкурсу в м. Севастополі звертається до небайдужих

Тарас Сорока - 3-1-2011 у 11:36

З метою утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді в усіх регіонах України щорічно проводився в 4 етапи Міжнародний конкурс з української мови ім. П. Яцика. За 10 років проведення конкурс став одним з наймасовіших інтелектуальних змагань учнівської та студентської молоді в Україні.

Цього року ХІ Конкурс попри всі перепони, без належної державної підтримки все-таки відбувається за ініціативи Ліги українських меценатів.

У Севастополі його ініціює інститут післядипломної освіти Севастопольського міського гуманітарного університету за підтримки громадського комітету "Український Севастополь".

29 січня 2011 року на базі спеціалізованої школи № 45 відбудеться заключний етап конкурсу. У ньому братимуть участь 27 учнів 3-11 класів із 12 навчальних закладів міста (СПЛ; гімназії № 1, 2, 5, 7, 8, 24; СШ № 43, 45; ЗОШ № 6, 37, 59). А в другій половині цього ж дня традиційно проходитиме урочиста церемонія нагородження переможців ІІІ етапу конкурсу та вчителів, що їх підготували, із залученням громадськості, меценатів, засобів масової інформації.

Оргкомітет конкурсу в м. Севастополі звертається до небайдужих шанувальників українського слова підтримати конкурс в нашому регіоні –книгами, призами.


Hanor Narasson - 4-1-2011 у 15:46

Мені особисто простіше допомогти грошима, ніж "натурою":cool: Не велика сума, звичайно, але на пару-трійку книг вистарчить. А куди переказувати пожертви, бо нагуглити якось "з наскоку" не вдалося.

Тарас Сорока - 4-1-2011 у 21:54

Прошу написати приватно на адресу maxima(AT)stel.sebastopol.ua для узгодження дій.

Hanor Narasson - 5-1-2011 у 19:45

Появилася у мене ідея, як просто попересилати книжки до Севастополя. Варто їх замовити через сайти Книгарні Є
http://book-ye.com.ua/shop/
і "Академічної книгарні" http://akbooks.com.ua/?Itemid=1

Оплатити можна там карточкою, переказом, здається навіть вебманями. Просто отримувач буде севастопольський. Відправляють вони книги "Автолюксом" і "поштою.Варто було б, звичайно, щоб організатори написали, які книги їм варто відправити.

Тарас Сорока - 5-1-2011 у 21:38

ОК! Написав в приват.

Hanor Narasson - 5-1-2011 у 22:04

Замовив в Академічній книгарні:
Аметистовий жмуток казусів від вельми цікавих людей
Арабески Миколи Хвильового: оповідання та новели
Видатні українці
Гербарій
Дивовижна Україна
Український квітник: науково-популярна проза

з доставкою Автолюксом до Севастополя.
Увага! На сайті книгарні є баґ: при виборі опції "доставка автолюксом" відповідає, що неможливо, хоча я отримував від них саме автолюксом. Тому треба вибирати "доставку поштою" і узгоджувати ціну доставки. Автолюксом буде суттєво швидше.

Тарас Сорока - 6-1-2011 у 08:07

Книги бажано - українська класика, добре було б Марії Волощак книгу "Правильно-неправильно", словник синонімів Караванського, можна й сучасні художні - єдине, що неприємно - в книгарні Є вони дуже дорогі - пам'ятаю, як весною у видавництві Берестечко Ліни Костенко брав по 110, а в крамниці довелось купляти за 180. Якщо є мудрість народна, афоризми українські, навіть пісенник.

Це я написав ДО Вашої дії.

Але список замовлених книг - гарний. Дякую. Виглядаю :)

Тарас Сорока - 17-1-2011 у 16:41

Поставив навічно банер мецената конкурсу
http://ukrlife.org/main/index.html

справа нижче - в розділі "Дружні сайти"
Цю сторінку бачать до 10 000 відвідувачів щодоби.

Дякую, книги гарні. Чекайте на подяку від вчителів.