Форум Рідного Міста

Філолог-фольклорист терміново потребує допомоги

Igor Tarulko - 11-1-2011 у 13:13

У ці святкові дні, коли стаються чудеса, друзі та колеги разом з небайдужими людьми просять допомогти молодому філологу-фольклористу Ярославу Петрику, якому днями будуть оперувати пухлину головного мозку.
ЗІК подає прохання про допомогу: «Ви – не знаєте цього хлопця (нам поталанило більше)

але!!!! не відводьте байдуже очі. Адже це – Ярослав Петрик! Фольклорист. Хлопець, який грає на баяні (контрабасі, сопілці, домбрі та ін. – дайте йому музичний інструмент – і він обіграє на ньому все й усіх) у «Роксоланії» та на гітарі під вікнами 17-го гуртожитку Грає натхненно й божественно. Його знає майже весь Інститут філології... А якщо Ви його знаєте, Ви обов’язково скажете, що це – чудовий хлопець!!!

Це студент, якому Інститут філології після його випуску просто не міг дозволити піти… бо «Роксоланія» без нього – ніяк. Ви, мабуть, знаєте, що він – відповідальна людина, яка сподівається лише на себе. Але наразі без Вашої (так-так, саме Вашої) допомоги йому не обійтись!

У Ярослава – пухлина головного мозку. На операцію, яка здійснюється шляхом хірургічного втручання, потрібно 30 тис. грн, а на операцію, яка здійснюється за допомогою КіберНожа, що виключає хірургічне втручання (і тому є значно надійнішою, безпечнішою і безболісною) – $ 13-18 тис. Окрім того, ще курс реабілітації…

Ми молимо: дозвольте Ярику й надалі грати натхненно й божественно!!!

Грошову допомогу Ви можете перерахувати тільки через касу або термінал ПриватБанку

на номер 5577 2127 0045 1548

або принести за адресою:

м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 14,

Інститут філології (жовтий корпус),

кафедра фольклористики, 3 поверх, 136 аудиторія (підійматися правими сходами), запитати Плахотнюк Вікторію.