Форум Рідного Міста

Поховайте Леніна!

Іван Андрєєв - 23-1-2011 у 22:46

Партія "Единая Россия", нарешті, вирішила поховати мумію вождя світового пролетаріату. Для того, щоб уникнути суперечок та протидій з боку "червоного сектору", було згадано, що сам Ленін хотів бути похованим поряд з матір’ю у Петербурзі. А в інтернеті створили сторінку для голосування по цьому питанню - goodbyelenin.ru. Поки що більшість підтримує ідею поховання.

А взагалі, це питання поставало вже не раз, але до цього часу, говорили таке:
Цитата:
Страна жила в условиях монополии КПСС 70 лет. Это время жизни целого поколения, и многие люди с именем Ленина связывают свою собственную жизнь. Для них захоронение Ленина будет означать, что они поклонялись ложным ценностям, ставили перед собой ложные задачи и что их жизнь прожита зря.
— Путин, июль 2001

Хто і що думає з цього приводу? Чи може для себе місце звільняють? :lol:

P.S. Запорізькі комуністи, може заберете Леніна собі? Запишемо його, як додаткову плату за оренду Севастополя, думаю Росія погодиться. Нехай особисто Він прикрашає ваш обком. Хоча ні, ще не дай Боже, дикуни з ВО "Тризуб" замахнуться на святая-святих.

Юрій Сєров - 24-1-2011 у 00:45

Це вирішувати "спадкоємцям" СРСР, от хай росіяни і вирішують. Одного злочинця закопали ще за Союзу і цього давно пора.

Dmy - 24-1-2011 у 06:13

Цитата:
Як і всі виступи Наполеона, промова його була короткою та діловою.
Він також, сказав Наполеон, щасливий від того, що період непорозумінь добіг кінця.

Він не вважає, сказав Наполеон, що якісь старі підозри ще можуть мати місце, але, менше з тим, на фермі буде негайно здійснено певні зміни, які мають зміцнити процес зближення, що накреслився поміж нами.

Поза тим, існує дуже дивний звичай, джерело якого залишається невідомим: ранком у неділю марширувати повз череп старого кнура, прибитого цвяхами до дрина. Із цим теж доведеться покінчити, а череп, як належить, зарити в землю.
(с) Джордж Орвел «Скотоферма»

Андрій Пелещишин - 24-1-2011 у 16:15

Цитата:
Партія "Единая Россия", нарешті, вирішила поховати мумію вождя світового пролетаріату.

Давно пора, а то придумали собі фараона.
А що з мавзолеєм? Та і стіна Кремля також здається нецільово використовується.

Demyan - 24-1-2011 у 17:10

а я би лишив....задля туризму, цікаво просто....в єгипті ж не ховають мумії фараонів хоч які вони не були :)

Іван Андрєєв - 24-1-2011 у 18:21

Цитата: Початково розміщене учасником Андрій Пелещишин  
А що з мавзолеєм? Та і стіна Кремля також здається нецільово використовується.

Це питання хвилює не тільки Вас, а всю спільноту. Справа в тому, що Мавзолей у складі Ансамблю Кремля та Красной площі знаходиться під захистом UNESCO. Тому, зруйнувати Мавзолей не дадуть однозначно. Але, якщо тіло звідти винести, то чи буде це вже Мавзолеєм?

rost - 24-1-2011 у 22:48

Взагалі то, це внутрішня справа Росії. Якщо винесть ту смердятину, то ніяке ЮНЕСКО їм на заваді не стане. А не винесуть -- іх справа.

Проте проблема там не тільки з мавзолеєм і мощами відомого сифілітика. За мавзолеєм розміщений цвинтар монстрів і виродків часів комуністичного режиму, але також і стіна де між виродками поховані і деякі достойні люди. В результаті, головна площа столиці Росії є, фактично, цвинтарною площею. Святкові масові забави (наприклад на новий рік, з феєрверками або рок концерти) в такому місці -- це святотатство практично у всіх релігіях і культурах.

Demyan - 25-1-2011 у 13:36

Цитата: Початково розміщене учасником rost  
Святкові масові забави (наприклад на новий рік, з феєрверками або рок концерти) в такому місці -- це святотатство практично у всіх релігіях і культурах.

Це якийсь бред. Що є визначена відстань від цвинтару до місця де святкувати? :) А як тоді люди ті що живуть в брюховичах? ТАкож думаю що фактично кожен метр землі вкритий трупом, в ті чи інші часи люди там помирали, їх вбивали, ховали і т.д. просто це все до нас не дойшло, і будьякий будинок може стояти там де були колись масові поховання, вбивства і т.д.

Андрій Пелещишин - 25-1-2011 у 19:57

Цитата:
Справа в тому, що Мавзолей у складі Ансамблю Кремля та Красной площі знаходиться під захистом UNESCO.

Дуже сумніваюся, що Юнеско буде перейматися долею мавзолею, а російська влада - думкою Юнеско.

rost - 25-1-2011 у 21:47

Цитата: Початково розміщене учасником Demyan  

Це якийсь бред.

Ви в школі вчилися?
Цитата: Початково розміщене учасником Demyan  

А як тоді люди ті що живуть в брюховичах?

Ви відчуваєте різницю між організацією рок-концерту в Брюховичах і на брюховицькому цвинтарі?
Цитата: Початково розміщене учасником Demyan  

Що є визначена відстань від цвинтару до місця де святкувати?

Відстань від місця веселого святкування до могил визначаться рівнем культури і виховання організаторів.

Красна площа в Москві є і офіційно і де-факто місцем поховань. Цвинтарі влаштовують для вшанування пам'яті померлих. Нормальна людина шанує спокій тих, що у могилах. Відстань від загальнодоступної території Красної площі до мавзолею метрів 10, до ряду могил метрів 30, до стіни з вмурованими прахами ~ 50.




Demyan - 26-1-2011 у 09:59

В брюховичах є цвинтар через дорогу площадка для вчення їзди, де часто проводять і змагання і конкурси і вчаться їздити.
Ті що у могилі мертві люди, якщо шанувати їх спокій і т.д. то виходить що вони живі і все чують :), смішно виходить. Згідно християнства, тіло йде у прах, звідки і прийшло, а душа йде у рай чи пекло. Питання, що ж тоді в могилі?
Я шаную померлих просто памятю а не місцем, людина яка вмерла вже не на тій землі, а тіло розклалося. А це люди зробили собі ще одне ідолопоклонство.