Форум Рідного Міста

Zillya! Антивірус

Наталка Тимошенко - 15-2-2011 у 19:35

Вітаю!
Хотілося б розповісти користувачам вашого форуму про існування українського Zillya! Антивірус.



Наш офіційний сайт:http://zillya.ua

Переваги Zillya! Антивірус

Незначне споживання системних ресурсів
Сумарне споживання всіх процесів Zillya! Антивірус становить 120-130 Мб оперативної пам'яті.

Дружність та простота інтерфейсу користувача
Zillya! Антивірус має дуже просте та зрозуміле управління, доступне навіть початківцям. Антивірус не містить складних елементів налаштувань і розширених функцій, а тільки найнеобхідніші налаштування, згруповані за категоріями.

Перевірка файлів та поштових вкладень в режимі реального часу
Вартовий - це система перевірки файлів в режимі реального часу, що виявляє віруси та інші шкідливі програми, які намагаються проникнути на комп'ютер. Вартовий відстежує запущені процеси, ефективно блокує і видаляє загрози «на льоту», забезпечує профілактику зараження. Поштовий фільтр перевіряє усі поштові повідомлення на наявність шкідливих об'єктів, тим самим гарантуючи, щоб жодна загроза не проникнула до системи разом з електронним листом.

Технологія розпізнавання нових та невідомих загроз (евристичний аналіз)
Евристичний аналізатор визначає віруси по типових ознаках, тобто він здатен визначити загрозу, яка щойно з'явилася, незважаючи на те, що такий файл ще не додано в антивірусну базу. Zillya! Антивірус має вбудований евристичний аналіз і допомагає захищати систему від найновіших модифікацій шкідливих програм.

Інтелектуальний механізм підбору оптимальної дії над виявленою загрозою
При виборі дій над файлами Zillya! Антивірус підбирає оптимальну дію: дія "Лікувати" проставляється тільки для тих файлів, на які отримана команда можливості лікування від ядра, щоб не заплутати користувача; всілякі архіви (включаючи поштові бази, ISO-образи і т.д.) ми скануємо, але при виборі дій над ними можливо виставити тільки "Ігнорувати". Ми не поміщаємо їх ані в активні загрози, ані в карантин. Тим більш не видаляємо. Ми сповіщаємо користувача про те, що в архіві знайдено вірус.

Моментальне відображення поточного статусу продукту
Zillya! Антивірус автоматично відстежує статус системи з точки зору безпеки і показує стислу інформацію в області Статус Системи будь-якого вікна програми.

Додаткові утиліти
Додаткові утиліти, такі як Диспетчер завдань та Диспетчер автозавантаження, розширюють функціонал програми та допомагають користувачеві краще контролювати процеси в системі. Диспетчер завдань необхідний для контролю над додатками, які запущені на комп'ютері, а за допомогою Диспетчера автозавантаження можна переглядати інформацію про програми, які автоматично запускаються при старті Windows.

Наявність вбудованих механізмів зв'язку продукту зі службою швидкого реагування антивірусної лабораторії
Якщо у вас виникли підозри з приводу деяких файлів, в Zillya! Антивірус існує можливість відправити файли на аналіз в антивірусну лабораторію. Таким чином, антивірусна лабораторія дуже оперативно реагує на появу нових вірусів і допомагає максимально захищати комп'ютери користувачів. Також існує певна ймовірність, що антивірус детектує чисті файли, тому в Zillya! Антивірус додана можливість відправити чисті файли на аналіз в лабораторію. Якщо відіслані файли насправді не несуть шкоди - фахівці видалять їх з антивірусної бази.

Антивірусна база> 3 млн записів
Антивірусна база Zillya! Антивірус на даний момент нараховує більше 3 млн. записів. Їх кількість щодня зростає, оскільки антивірусна лабораторія постійно випускає оновлення, детектуючі все більшу кількість вірусів.

ZillyaAntivirus_ua.msi (53 Mb) - Укр. версія
ZillyaAntivirus_ru.msi (53 Mb) - Рос. версія



Катерина Слобода - 15-2-2011 у 19:54

мала я колись той антивірус, спочатку була дуже задоволена, а потім виявилося, що дуже багато вірусів він просто не бачив! :(

Володимир Возний - 15-2-2011 у 22:52

О_о теж в мене такий стояв антивірус...Попропускав дуже багато і при цьому мовчав наче вірусів взагалі не було...поставив НОД і не парюсь сильно...Хоча приємно,що існує Український антивірус,надіюсь з часом він стане конкурентоспроможним:P

Рост - 16-2-2011 у 09:06

НОД мені теж вірусів понапропускав був мовчки. Тому останні роки Авіра.

Demyan - 16-2-2011 у 09:18

Не бачить багато вірусів, перевіряв спеціально. Треба багто допрацьовувати...

Наталка Тимошенко - 17-2-2011 у 17:08

Цитата: Початково розміщене учасником Demyan  
Не бачить багато вірусів, перевіряв спеціально. Треба багто допрацьовувати...

Щоденно поповнюємо антивірусну базу. Працюємо з цим. Не завжди встигаємо вчасно, але ми намагаємось!

Demyan - 18-2-2011 у 09:38

Справа не в поповненні, він не бачить старих вірусів, звонили від вас пропонували, скидували, стоїть др веб, був вірус, я не лікував, поставив те що прислали ваші - не знайшов, потім знову ситуація повторилися, я відмовився від покупки.