Форум Рідного Міста

Всеукраїнський письменницький марафон "Рідною мовою"

Odarka - 17-2-2011 у 20:49


Дорогі Форумці Рідного міста, сподіваємося на Вашу підтримку!
21 лютого, наступного понеділка, як відомо, День рідної мови. Ви самі прекрасно бачите, що коїться з державною мовою в нашій країні. Тому ми влаштовуємо у Львові всеукраїнський письменницький марафон “Рідною мовою”.
21 лютого з 15 до 21 години у великій сесійній залі львівської Ратуші, цілком пристосованій для такої акції, відбудуться читання із прямою радіотрансляцією на площу Ринок. Дуже просимо всіх, хто може приїхати – приїдьте. В нас нема спонсорів, до цього не причетна жодна партія. Приїхати до Львова – акт Вашої доброї волі. Але це надзвичайно важлива річ. Кожен із Вас матиме виступ, Ваш голос почують не лише львів’яни.

Що більше нас буде, то сильнішим буде наш голос.

Мар’яна Савка

Маріанна Кіяновська

Уляна Гнідець

І наразі все більше і більше людей зголошуються.
ЦЕ Роман Іваничук, Людмила Таран, Ніна Бічуя, Іван Лучук, Дмитро Лазуткін, Галина Крук, Лариса Денисенко, Ірена Карпа, Віктор Неборак, Остап Сливинський, Василь Герсим’юк, Оксана Кротюк, Віктор Мельник, Павло Вольвач, Марія Морозенко, Дмитро та Віталій Капранови, Ігор та Ірина Калинці, Любомир Стринаглюк, Олена Степаненко, Андрій Содомора, Юрко Прохасько, Ірина Старовойт, Іван Малкович.
Музиканти: Піккардійська терція, Тарас Чубай, Горгішелі та ін.




Юрій Сєров - 18-2-2011 у 04:59

Молодці! Це зараз дуже потрібно.

Які шанси потрапити в зал?

Odarka - 18-2-2011 у 19:58

Великі шанси. Вхід вільний!!! Для всіх!