Форум Рідного Міста

«Аперитив-Тур» у Львові

Соломія Федушко - 14-4-2011 у 11:10

21 квітня 2011 р., 19:30
Палац Культури (пл. Петрушевича 2)

<Свою співпрацю з Кarbido Юрій Андрухович вважає однією з найщасливіше втілених мрій. «Аперитив-Тур» — це коктейль, в якому вперше сполучаться їх попередні спільні проекти: «Самогон» і «Цинамон». Це комбінований аперитив, що збуджує бажання дочекатися останнього, найдивнішого альбому трилогії Андруховича-Карбідо — «Абсент», який твориться саме зараз. Фрагменти з нього, можливо, будуть вперше представлені під час Аперитив-Туру.

Юрій Андрухович: На шляху до нашого третього альбому «Абсент» ми вирішили зіграти кілька концертів, що явили б собою своєрідний зе бест із двох попередніх. Саме з такою програмою ми виступили в Берліні у вересні минулого року, і це сподобалося не тільки нам, але й численній публіці. Квітневі концерти в Україні дають змогу вписати до згаданого зе бесту ще й кілька абсолютних прем’єр. Таким чином буде вперше означено всю трилогію. Назва туру, «Аперитив», натякає на вступне або первісне дійство і римується з «а перед тим…». Не прагнучи якось особливо догодити співвітчизникам, я все ж повинен визнати, що саме в Україні наші концерти відбуваються найживіше, найчистіше і найінтенсивніше. Тому всі ми з величезною радістю кидаємося в цей складний простір.

Проект українського письменника Юрія Андруховича, створюваний ним у співпраці з музикантами Кarbido, вперше отримав українську підтримку, яку надав Фонд мецената Петра Порошенка.

Проект традиційно підтримує постійний партнер проекту Польський Інститут у Києві.

http://zaxid.net/newsua/2011/4/6/181336/

aperatyv_and_karb.jpg - 112kB

Андрій Пелещишин - 15-4-2011 у 06:42

У іншій темі відзначали невдалий час проведення концерту.

Юрій Сєров - 16-4-2011 у 18:26

Дивно, як вони вибирали дати. В складі гуру музиканти ж ніби поляки, а вони дуже релігійні...