Форум Рідного Міста

Київ відзначився. Як найбрудніша столиця Європи

Андрій Пелещишин - 15-4-2011 у 19:06

http://kiev.pravda.com.ua/news/4da834bbdcd95/
Цитата:
Також, згідно з дослідженнями, Київ виявився найбільш засміченим містом Європи. За підрахунками, у рік на один киянина припадає більш 600 кілограмів побутових відходів.

Оля Покровецька - 26-11-2011 у 17:41

О, ніколи не забуду, як після поїзда сиділи на набережній, відпочивали...... А багато молодих людей (напевно з клубів) ішли мостом. Так що тільки не летіло в Дніпро.....Пиво, пів хот-дога....:mad:
А про сморід під мостом, взагалі помовчу...:mad:

Марія Вересень - 28-11-2011 у 13:42

Можу погодитися з тим, що така проблема існує, але ж, вибачте, проблема в першу чергу людях! Це наш менталітет і виховання молоді, бо спочатку треба дивитися на себе а потім казати "фууу", бо як кажуть чисто не там де прибирають, а та де не смітять!

Оля Покровецька - 2-12-2011 у 17:19

Цитата: Початково розміщене учасником Марія Вересень  
але ж, вибачте, проблема в першу чергу людях! Це наш менталітет і виховання молоді, бо спочатку треба дивитися на себе а потім казати "фууу", бо як кажуть чисто не там де прибирають, а та де не смітять!


..так, і це найгірше... неусвідомлення того, що ти ламаєш гілку, на якій сам сидиш...:(

Олексій Пінін - 30-3-2012 у 08:54

зачекайте, ну там же не рейтинг забруднених вулиць. Це забруднення повітря через автівки. Просто збільшилась їхня кількість. А вулиці, порівняно з тим, що було, скажімо років 5 тому - дуже охайні.
Ще проблема в тому, що заради забудівель вирубують дерева - ось це погано і дуже...

Ігор Домін - 30-4-2012 у 13:51

А рейтинг брудних міст України бачили? Рівне та Ужгород входять до п*ятірки найбрудніших за рівнем забрудненості повітря. Кажуть що причиною є відновлення дії меблевих фабрик та підприємств хімічної промисловості. Отак. А ви все про Київ))) До речі Одеса вхадить в першу десятку((( Ще один удар по іміджу курортного міста(((