Форум Рідного Міста

Спецназ США ліквідував Бен Ладена

Юрій Сєров - 2-5-2011 у 13:19

Те, чого від влади США чекали ще багато років тому, сталося лише тепер.
У мене чомусь виникли запитання...
Чи потрібно було ліквідовувати чи все ж таки краще було взяти живим? - тепер він точно буде "мучеником" в очах усіх мусульман.
Чи необхідна була ця ліквідація з точки зору безпеки американців аж тепер? Хіба він досі щось вирішував? - Обама намагається підняти свій рейтинг. Але чи не спровокує сметь Бен Ладена нових смертей звичайних американців?

А на це дивитися взагалі неприємно:
http://www.pravda.com.ua/news/2011/05/2/6156895/

так, ворог народу, але влаштовувати фестиваль... :rolleyes:

Юрій Сєров - 2-5-2011 у 15:26

До речі... Чи вбили його взагалі і чи саме вчора?

Андрій Пелещишин - 3-5-2011 у 09:42

Як кажуть у таких випадках - усієї правди ми ніколи не знатимемо :)
Може хотіли взяти живим, а щось не вийшло. Може боялися, що він щось не те розкаже. Може це вбивство є результатом внутрішніх протиріч і інтриг в керівництві США.
Єдине, що США підтвердили усьому світу, що ворогом США бути є небезпечно для життя.

А "танці на кістках" - це гидко.

Юрій Сєров - 3-5-2011 у 12:31

Цитата:
усієї правди ми ніколи не знатимемо

Це точно! :)
Таке враження, що інколи навмисно роблять таким чином, щоб бажаючим залишалося місце для "теорії змов".
Нині в новинах випадково натрапив на інтерв'ю сомалійця, що постраждав від вибуху, організованого Аль Каїдою. У цей день він прийшов до пам'ятного знаку, тим що загинули, щоб пом'янути загиблих і що йому дуже б хотілося, щоб Бен Ладена заарештували, щоб дізнатися, навіщо він усе це робив.
Так от його слова, сподобалися мені значно більше, ніж оці "пєсні-пляски" американців. Був про них кращої думки.

Hanor Narasson - 7-5-2011 у 14:10

Певні джереластверджують, що Усама бен Ладен служив у Червоній Армії

Цитата:

Вопреки множеству инсинуаций и лживых домыслов продажной прессы, утверждающей, что Усама воевал против СССР, будущий народный герой, наоборот, сражался в рядах Советской Армии в звании старшего прапорщика, под псевдонимом Ашот Айрапетян.

Смелый боец запомнился однополчанам! До сих пор в Советской, а теперь Российской армиях ходят легенды о богатом армянине Ашоте, который несколько лет на свои деньги подкармливал личный состав тушонкой и сгущёнкой, а по субботам оказывал финансовую поддержку командному составу СА из личных средств.

Когда трусливая горбачёвская клика позорно бежала из Афгана, немного разочарованный Усама решил снова попытаться разрушить капитализм изнутри. Он опять становится во главе своей строительной корпорации, которая без его участия разрослась до безобразия, и быстро приводит её в норму. Для этого щедрому Усаме пришлось оказывать помощь половине революционных организаций арабского Востока.