Форум Рідного Міста

Азарова сплавляють?

Андрій Пелещишин - 2-6-2011 у 21:57

Голова Національного банку публічно "наїхав" на прем'єр-міністра Азарова по двох пунктах - інфляції та запозичення в МВФ.
Про те, що Азаров має зіграти роль "офірного цапа" для блакитних, говорилося уже давно, але таке враження, що від слів починають переходити до діла.

Юрій Сєров - 2-6-2011 у 23:27

Цілком можливо все так і буде, хоча, здавалося, що першими цю роль мали зіграти Табачник і Тігіпко...

Тарас Сокальський - 3-6-2011 у 12:10

Ну тігіпка вони тримають в себе для нейтралізаціх як конкурента, тому він ще замало має "заслуг" , щоб його погнати...
upd А Міністр Українофобії Та Корупції -- то священна корова, ключова фігура в політиці "поділяй і влолдарюй", куди ж без нього:baddevil:

Юрій Сєров - 9-6-2011 у 22:04

Тепер ще газова "плюха". Скільки ми флотів їм маємо розмістити, щоб мати газ за ціною хоча б поляків...

Тарас Сокальський - 10-6-2011 у 10:32

Вчора кавалок якоїсь передачі по Ері впіймав, то там було озвучене формулювання, що газпромівські ціни залежать не від вілстані транзиту, а від можливостей диверсифікації. Європа має вибір -- їй ціна нижча.
Тобто, в ідеалі Україні слід було зайняти жорстку позицію оператора ринку, який купує газ на одному кінці труби, і продає на другому, при цьому забезпечуючи сезонне накопичення в своїх газосховищах + резерв для виконання поточних контрактів на випадок всіляких кремльгазівських "маневрів". І встановлює таку цінову різницю, щоб всілякі обхідні "потоки" завжди залишалися в невеликих мінусах. Тоді кремльгаз хіба великим демпінгом зможе їх пропихати.
А замість цього наш пришелепкуватий овоч взявся флоти розміщувати. Дурному вічна пам'ять.