Форум Рідного Міста

Шипіт-2011

Соломія Федушко - 13-6-2011 у 16:24

Традиційно на Івана Купала в Закарпатті відбудеться фестиваль Шипіт на який щороку влітку з’їжджаються кілька тисяч осіб із країн колишнього СРСР, щоб позитивно провести час і відпочити від цивілізації, суєти та клопотів. А після бурхливої ночі кілька секунд під водоспадом моментально приведуть до тями.

Неподалік водоспаду знаходиться чарівна полонина на яку щороку влітку з'їжджаються охочі, позитивно провести час і відпочити від цивілізації, суєти та клопотів. Дехто приїжджає сюди на день-два, дехто затримується на тиждень, дехто - на весь теплий сезон. Велика частина контингенту Шипоту – представники різних субкультур, а також диваки, марґінали і допитливі мандрівники...

Історія фестивалю каже, що як явище його заснували кілька хіпі в 1993 році. Протягом багатьох років це було місце "паломництва" прихильників різних субкультур із пострадянського простору. З роками явище набуло масового характеру, а контингент ставав дедалі цивільнішим (без самоідентифікації з якою-небудь субкультурою). Зараз таких більшість. Люди просто приїжджають сюди, щоб відпочити на природі та поспостерігати за непоганою атракцією – сумішшю чудернацького одягу, поведінки, ритуалів і стилю життя.

Шипіт - це сплетіння національностей, поглядів та ідеалів.

Дати проведення та гуляння: (орієнтовно) з 1-го липня і хто скільки протримається :)

Головна кульмінація: з 6 липня по 7-ме (бажана присутність))

Місце проведення: Закарпатська обл., Міжгірський рай-он, с. Подобовець, водоспад Шипіт

http://festyvali.org.ua/inshi/shypit-2009/

Demyan - 14-6-2011 у 13:24

це а після них куча шприців презервативів і пляшок валяються?

Соломія Федушко - 14-6-2011 у 14:21

Цитата: Початково розміщене учасником Demyan  
це а після них куча шприців презервативів і пляшок валяються?

Якщо і валяються, то тільки у смітнику! (як не дивно для подібного роду фестивалів :rolleyes: )