Форум Рідного Міста

Які медичні заклади у Львові приймають до оплати картку "Visa"?

Andreas - 27-6-2011 у 20:47

Уклав договір медичного страхування за кордоном. Страхова компанія видала картку "Віза" загального зразка, якою я можу платити за медичні послуги у зв*язку з захворюванням чи травмою у любій країні світу. До певно оговореної суми, звісно.
Цікавлять як кліники широкого профілю, так і вузькі спеціалісти.

Юрій Сєров - 27-6-2011 у 22:42

Очевидно, що треба дивитися на великі приватні .
Знаю, що є стоматологічні, які беруть. Причому навіть оформляють документи для страхової компанії.
Не думаю, що реально скласти список усіх, які приймають. Логічніше сказати, що саме Вам треба і просто знайти клініку того профілю, яка приймає кредитки до оплати.

Михайло Свистун - 28-6-2011 у 07:58

Тут можна розрахуватися карткою: http://medcenter.lviv.ua/

Ярема П. - 28-6-2011 у 17:01

До речі, про оцей центр св. Параскеви, що про нього можете сказати? Цікавить як роблять коронографію, яка кваліфікація персоналу, ціни ?

Andreas - 28-6-2011 у 19:37

Ну, як то, "що саме треба"? Треба надання першої медичної допомоги у страхових випадках - раптове захворювання, травма і т.д. Довготривале лікування чи там діагностика та фізеотерапія не цікавлять.
Михайло Свистун, дякую. Але на сайті жодного слова не знайшов ані про ціни, ані про порядок розрахунку.

Юрій Сєров - 28-6-2011 у 22:17

Цитата:
Ну, як то, "що саме треба"? Треба надання першої медичної допомоги у страхових випадках - раптове захворювання, травма і т.д.

Ну власне без уточнення складніше відповісти. :)
Їх трохи є і різних напрямків...
Перше, що спадає на думку - концерн "Богдан", правда не зрозуміло, що там з ним зараз і де він знаходиться. З просп. Чорновола його забрали.
Про кардіологію - ось Ярема наводить "точки".
Якщо відносите до раптових захворювань зуби, то стоматологічні клініки точно є.
Може з цього переліку Вас щось зацікавить:
http://www.dlab.com.ua/rubrika/29

Hanor Narasson - 30-6-2011 у 13:04

Взагалі кажучи, теоретично можна заплатити будь-якій фірмі, яка має рахунок. Зайти на сайт банку-емітента картки, там напевне є якийсь варіант клієнт-банку. Проблеми може бути хіба така, що платити прийдеться "за кордон".

Andreas - 2-7-2011 у 12:32

Емітент - звичайнісінька "Шпаркассе". Заплатити - не фокус. В мене ж є моя звичайна шпаркасівська картка, платіж з якої прийме будь-хто, та й готівку зняти не проблема - в любому банкоматі.
А фокус - розплатитися саме "Візою", яку видала та сама "Шпаркассе" спеціально для страхових випадків.

Я так зрозумів, що народ не може дати конкретну відповідь, типу "Лікарня така-то, знаходиться там-то залюбки приймає "Візу""
Дякую всім, хто відгукнувся.

Ірина Роздольська - 2-7-2011 у 18:35

Наскільки розумію, проблема не в карті, а від якого банку лікарня має термінали, і чи банк обслуговує закордонні картки. Наскільки знаю, бо не раз платила у Львові неукраїнською карткою Віза і American Express, то там де Приватбанк, то приймає без проблем. Можливо і інші приймають, якось не звертала уваги на термінали.
Андреас, я думаю простіше буде подзвонити по лікарнях, потратити на кілка євроцентів, і запитати, чи можна заплатити картою. Принаймні будете мати інформацію з перших рук, бо щось по відповідях видно, що мало хто платить карткою, більше несуть готівку.

Hanor Narasson - 8-7-2011 у 14:29

По темі.
Випадково знайшов на сайті Преведбанку:saint: список точок, які надають бонуси при розрахунку приватбанківською кредиткою. Тобто там також можна розрахуватися віза/мастеркард будь-якого іншого банку.
От лінк: http://bonus.privatbank.ua/info/bonus_plus/partner-list.html?obl_id...



Цитата: Початково розміщене учасником Ірина Роздольська  
Наскільки розумію, проблема не в карті, а від якого банку лікарня має термінали, і чи банк обслуговує закордонні картки. Наскільки знаю, бо не раз платила у Львові неукраїнською карткою Віза і American Express, то там де Приватбанк, то приймає без проблем. Можливо і інші приймають, якось не звертала уваги на термінали.
.


То не проблема власника карти. Практично всюди, де є наклейка "віза/мастеркард" приймають візу, мастеркард, візу-електрон, маестро. Ясно, що закордонні карточки мають бути "інтернешенал", а не "доместік". Винятки бувають, але швидше з технічних причин: не працює канал звязку, або, от я у мене вже тиждень, як "здох" термінал і його ремонтують. "Проблема" може бути у закладу, який приймає карту. З "рідних" карт банк бере меншу комісію (при розрахунку картою комісію платить продавець, а не покупець, навідміну від банкомату).

Теоретично в деяких місцях можна наткнутися на "сліповий" термінал, який може приймати тільки ембосовані картки (ті "кращі"). Там прокатують під пресом картку через копірку на чек вручну, а авторизацію роблять по телефону.

Якщо карта "Амерікен Експресс", то в багатьох місцях її можуть не прийняти. Приймають в точках від "Приватбанку". Хоча для України це "екзотика", за ті роки, що в мене стоїть термінал, з "АЕ" не приходив ніхто,:P хоча з іноземними "візами" приходять часто.

Ще один "дивогляд", який теоретично існує - це картки "національної системи електронних платежів". Вони "чіпові", але не сумісні з віза,мастеркард. Поширені серез залізничників, як зарплатні. Реально єдине місце, яке бачив, що їх приймали - їдальня в депо (от "візою" там розплатитися не вдастся).