Форум Рідного Міста

Кам'янець-Подільський запрошує на активний відпочинок!

Андрій Осіпов - 15-8-2011 у 00:05




Пізнайте загадкові красоти Кам'янеччини разом з командою "Тур Поділля". На вас чекає сповнений вражень активний відпочинок - походи стежками національно-природнього парку "Подільські Товтри", сплави по Дністру (на парусних катамаранах), історії та легенди Поділля... А також захоплюючі екскурсії у Кам'янці-Подільському та Бакотському скельному монастирі.
Найближчий тур - "Кам'янець-Подільський - Совий яр - Бакота" 27-28серпня

Розпочинається тур екскурсією каньйоном та вуличками Старого міста - «Альтер-Кам’янець».
Подальший маршрут пролягає через легендарне урочище «Совий яр», вздовж річки Студениця. Ніч застане нас у самісенькому серці яру, де на добрий десяток кілометрів не зустрінеш живої душі й мобільний зв’язок не працює . А вночі стає зрозуміло, чому цю місцину називають Совий яр.
Після бадьорого сніданку пробираємось хащами урочища, де ландшафт змінюється за кожним поворотом, розкішні трави по пояс, кожна третя рослинка під ногами – занесена до червоної книги України. Так крокуємо по Студениці аж поки не почне вона розливатись. Тут нас зустрічають прекрасні білі «лебеді» – катамарани.
Далі – знайомство зі штурманом, інструктаж та посадка на борт. Під пильним керівництвом йдемо по воді аж до Бакотського скельного монастиря.

(детальний опис маршруту та умови участі на сайті)
http://tour-podillya.com.ua/uk/marshruty/9-soviy-yar-bakota.html



Контакти:
(096)9338413
andriy@tour-podillya.com.ua

Широкий спекрт туристичних послуг, постійні оновлення,
осінні пропозиції, гнучка система роботи (можливі індивідуальні замовлення)
працюємо за для вашого відпочинку
З повагою "Тур Поділля"