Форум Рідного Міста

Окупація. Російська окупація.

Тарас Сорока - 29-9-2011 у 07:44

У Криму для моряків ЧФ РФ побудують понад 1,2 тисячі квартир

У Севастополі в районі бухти Козача для моряків Чорноморського флоту РФ планується побудувати 1 тис 260 квартир. Про це повідомив прес-секретар командуючого ЧФ Росії капітан першого рангу Вячеслав Трухачов.

Зокрема, за його словами, на Чорноморському флоті РФ триває реалізація програми із забезпечення житлом військовослужбовців, у рамках якої суттєво розширені можливості вибору російських регіонів для постійного проживання.

Так, чорноморцям запропоновано перелік населених пунктів, де вже є житло, - у Московській, Ленінградській, Калінінградській, Кемеровській, Челябінській та інших областях РФ.

Безпосередньо ж у Севастополі здійснюється будівництво службового житла в бухті Козача, де протягом декількох років належить побудувати 1 тис 260 квартир для моряків-чорноморців. Здача в експлуатацію першого будинку планується в 2012 році, зазначив Трухачов.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Москва анулювалау своєму бюджеті на 2011 рік фінансування програми шефства містанад Чорноморським флотом РФ у 2010-2012 роках.

Згодом мер Москви Сергій Собянін пояснив, що кошти Фонду підтримки Чорноморського флоту РФ перерозподілено на користь Дому Москви в Севастополі.
http://slovo.sebastopol.ua/article77.html