Форум Рідного Міста

"Дорога наша владо"

Рост - 6-10-2011 у 19:23

Пошуком не знайшов, щоб хтось викладав це відео.
Коротко зміст:
Народ - бидло, а ми їмо повидло...

Нічого нового, але ...

http://www.youtube.com/watch?v=QSg-i9snL7M

Андрій Пелещишин - 6-10-2011 у 19:51

Це гарний сюжет, дуже добре ілюструє місце громадян у країні.

Andreas - 8-10-2011 у 18:29

А мені казали, що цей відеоролик в Україні дивитися не можна, бо блокують. Брехали, виявляється. Україна - європейська демократична держава, дивіться на здоров*я, прошу дуже....

Рост - 8-10-2011 у 19:15

Цитата: Початково розміщене учасником Andreas  
А мені казали, що цей відеоролик в Україні дивитися не можна, бо блокують. Брехали, виявляється. Україна - європейська демократична держава, дивіться на здоров*я, прошу дуже....

Без сумніву, у нас повний розгул демократії.

Andreas - 8-10-2011 у 19:23

Ну а про велосипед, то вони, звісно, "загнули", не їздять європейські можновладці на веліках. Але два випадки з особистого життя можу навести.
Років з два тому в безплатній місцевій газеті прочитав статтю. То було інтерв*ю з господаркою отелю "Кроне" у м. Фрізенхайм (бачили б ви то місто! бачили б ви той отель! вмерли б зі сміху!). Так от, приходять до неї такі собі кремезні хлопці і питають, чи може вона за дві години приготувати чотири номери на одному поверсі? Ну, хазяйка каже, що так, можна таке зробити. Через дві години в отель заходить канцлерін, Ангела Меркель.
Переночувала, ранком поснідала та й поїхала собі далі, на Баден-Баден, де її літак до Берліну чекав. Ну, трохи з Саркозі забалакалась, прийшлося в дорозі заночувати. Жодна людина нашого крайсу на собі того не відчула.

Наступний випадок. В 2005 році померла Енне Бурда. Ну, хтось може пам*ятає, що існує такий жіночий журнал "Бурда-моде". Так то вона його заснувала після війни, що вивело з депресії багато німкень, за що справедливо заслужила звання "спасительки нації". Жила і працювала вона в Офенбурзі, місті, в якому я зараз живу. Досі тут знаходиться головний офіс Бурди - хмарочос, єдиний на все місто.
Так от, на її похорони з*їхались всі живі канцлери, Меркелиха тількищообрана, ще не канцлериха, також, Горбачьов і ще багато хто.
Місто того не відчуло ніяк. Ну, хіба що, цікаво було дивитися, як чотири гелікоптера нерухомо висіли над Офенбургом.

Andreas - 8-10-2011 у 19:38

Цитата: Початково розміщене учасником Рост  
Без сумніву, у нас повний розгул демократії.


Розгул демократії називається "олхократією" (владою товпи), що так само недобре. То було, коли Ющенка обирали. До чого привело? Та до Янека.
А він засів надвого. Може й назавжди. Бо всім пофік.