Форум Рідного Міста

Можна зловтішатись. Про Крим.

Рост - 6-10-2011 у 20:45

Крим - сезон збитків

Чого і слід було чекати.
Не належу до людей, які рахують чужі гроші, чи тішаться з чужих невдач, але кримчанє таки зажерлись, при чому уже давно, чомусь вважаючи, що російські брати будуть возити їм гроші вічно. Ну, нас то вони там за людей вже давно не вважали.

Андрій Пелещишин - 6-10-2011 у 21:15

Я був у Криму у відрядженні минулого року в цю пору, фактично - в кінець сезону. Чув у транспорті розмови місцевих про те, що "Росія" цього року не приїхала... Ще пару таких років, і кримчани стануть націоналістами :D
І що характерно, на відміну від попередніх років, місцеві на ПБК вже не витріщалися на українську мову, а навіть інколи старалися підлаштуватися.
А що ще запамяталося, то те, що підслухана мною розмова велася в автобусі, який в той момент в'їзджав в Ялту і став на зупинці, з такою горою сміття, що навіть у Львові не зустрінеш.

Рост - 6-10-2011 у 22:13

Цитата:

І що характерно, на відміну від попередніх років, місцеві на ПБК вже не витріщалися на українську мову, а навіть інколи старалися підлаштуватися.


Як то кажуть, про характер людини можна судити з того, як вона поводить себе з тими, хто нічим не може стати їй в нагоді...

Sashko Nedoviziy - 11-10-2011 у 15:04

Сподіватимемось на зміни на краще. Я б з задоволенням махнув в Крим, а не рихтував візи та іншу лабуду для "закордону"... Цікаво всюди, аби було приємно, нє?

Ярема П. - 11-10-2011 у 16:06

Я зловтішаюся. Я після кількох проб кримського сервісу зарікся туди їздити. Вони вже дійсно зажерлися.