Форум Рідного Міста

Група ВВ відправить фанатів у космос.

Світлана Сержантова - 24-11-2011 у 21:00

У неділю, 20 листопада, легендарна українська група «Воплі Відпоплясова» відсвяткує 25-річний ювілей.

Концерт «25 років на орбіті» - грандіозне шоу-панк-ревю з космічним присмаком триватиме близько 3 годин.

Привітати музикантів і виступити з ними на одній сцені приїдуть білоруська група «Ляпіс Трубецькой», шоумен російської групи «Аукціон» Олег Гаркуша і російський репер-хуліган Наггано.Також в «масштабному дні народження» візьмуть участь Ансамбль пісні і танцю Збройних сил України, вітчизняні групи «Бумбокс» і Gorchitza. Справжньою ж королевою зоряного балу стане легендарна німецька панк-діва Ніна Хаген, яка вперше виступить в Україні.

За словами лідера групи «Ляпіс Трубецькой» Сергія Міхалка, він є фанатом «ВВ» групи вже 18 років. «Коли я побачив перші їхні кліпи в перебудовних програмах і почув ці чарівні звуки, то був підкорений назавжди. Довгий час плекав надію познайомитися з учасниками колективу.І одного разу у Артемія Троїцького я не міг приховати свого хвилювання, не зміг зіграти жодного акорду на акордеоні, тому що поруч сидів зухвалий і палкий кумир моєї героїчної молодості - Олег Скрипка. Кожен його концерт - ексклюзивний виступ.Я бачив концертів 15, вони були різні і чудові: десь було багато гри і драматургії, десь пластики і хореографії », - розповів Міхалок.

Також організатори повідомляють, що на концерті буде представлено колекційне видання першого офіційного «живого» відео, знятого під час рок-фестивалю «Рок-Січ», організатором якого виступив Олег Скрипка.
http://afisha.tochka.net/ua/10073-vopli-vidoplyasova-gotovyat-grand...