Форум Рідного Міста

Міжнародня система фінансової взаємодопомоги Gold Line International

Олександр Франюк - 25-5-2012 у 15:40

Доброго дня друзі! Мене звати Олександр. Хочу Вам розповісти про Міжнародню систему фінансової взаємодопомоги Gold Line International, завдяки якій можна отримати фінансову стабільність та незалежність.
В усі часи люди прагнули працювати та отримувати гідну винагороду за свою працю, що на привеликий жаль не відноситься до сучасного суспільства в якому ми живем. Але дане прагнення можна досягти тільки в тому випадку, коли знати вірний шлях та йти до мети, не залежно ні від кого (якщо хтось звик до щоденної роботи на пана, то це не для Вас).
Усвідомлюючи значимість тієї інформації яку я Вам даю:http://ofranyuk.glworld.biz
Вам потрібно тільки задуматись та вирішити:
- чи влаштовує мене моє життя?
- чи потрібно мені в ньому щось міняти?
- чи згоден я працювати на свою трудову книжку? (що по статистиці до пенсійного віку половина людей не доживає)
Та чи згодні Ви отримувати постійну матеріальну підтримку:
- не чекаючи виходу на пенсію чи настання страхового випадку;
- не раз в рік чи місяць, а щоденно;
- не жалкі копійки, а стільки, скільки потрібно для пристойного життя;
- не від приватних осіб чи держави, а від мільйонів людей з усого світу.
Gold Line International – це єдина міжнародня система фінансовой взаємодопомоги, створена з цілюю об'єднання мільйонів людей по всьому світі для надання постійної матеріальної підтримки один одному (забезпечення дарування грошей одними учасниками – іншим, і здобуття дару в грошовій формі).
Gold Line є автономною автоматизованою системою, що функціонує в мережі Інтернет, повністю виключає сторонній вплив в процесі обліку і контролю за даруванням грошових сум одними учасниками іншим, і що забезпечує передачу дару від одних учасників системи іншим учасникам
Унікальність проекта:http://ofranyuk.glworld.biz
- прозорість системи;
- можливість реально стати фінансово незалежним;
- діє з листопада 2011 року;
- про систему знає ще дуже мала кількість людей.

Вирішувати тільки Вам!
Мій скайп: ofranyuk

Demyan - 25-5-2012 у 15:56

http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=9035

Олександр Франюк - 25-5-2012 у 16:40

Кожна людина є особистість і ніхто не вправі її ображати та переконувати в її думці. Тому перет тим як порівнювати Міжнародню систему фінансової взаємодопомоги з МММ, чи МММ-11 потрібно на сам перед розібратись чим вони схожі та чим відрізняються?
В примірі МММ - тут обіцяють захмарні проценти, нічим не обгрунтовані та всі кошти знаходяться в компанії;
В компанії Gold Line International http://ofranyuk.glworld.biz - Вам ніхто не обіцяє що проплативши 55 доларів Ви будете одразу ж отримувати прибуток, так як потрібно працювати (особливо перший місяць), а далі - плідна праця принесе свої плоди. Також найголовніше в компанії те, що грошові кошти знаходяться на Вашому особистому рахунку в електронній системі ОКПЕЙ і крім Вас туди ніхто не має доступу, де Ви можете зняти свої кошти в любий час доби.
Якщо у когось виникають якісь сумніви пройдіться по пошукових системах.

Свою долю вирішуєте тільки ВИ!

Юрій Первак - 27-6-2012 у 13:53

Хочу додати декілька слів про ГЛ, ця тема дійсно працює, я в ній майже 3 місяці, що я цей час досяг....дивлячись на свою структуру....таки да, дечого досяг:D І гроші дійсно пруть зі всього світу так як у відео ролику було сказано
Також писав до керівників ГЛ щоб додали до списку мов українську, обіцяли розгянути мій запит;)

Рост - 27-6-2012 у 21:45

Задовбали лохотронщики.

Я можу і сам, але думаю, це в даному випадку справа адміністратора - не варто робити з форума рекламну площадку для біздєльніків-кидал. Потрібно знести тему і всіх причетних в бан.

Юрій Первак - 27-6-2012 у 21:53

Я звісно перепрошую, але чому пан Рост вважає чи прирівнює мене до "біздєльніків-кидал" у Вас можливо є докази? Впевнений що ні, чому? - А тому що я не байдикую, а працюю і жодної людини не кинув!
Тому мене трохи обурює Ваш коментар

Тарас Гулка - 27-6-2012 у 22:42

Цитата: Початково розміщене учасником Юрій Первак  
... А тому що я не байдикую, а працюю і жодної людини не кинув!
Тому мене трохи обурює Ваш коментар


Ага, працюєте. І що ж ви корисного робите? Продаєте повітря, ой, пробачте, інтернет лінк за 55 баксів.

Юрій Первак - 27-6-2012 у 22:55

Ну по-перше у мене є офіційна робота, а по друге як ви висловились продавати повітря це теж робота, я роблю людям сайти, пояснюю як працювати у системі голд лайн, де брати нових людей, відповідаю на купи різноманітніших запитань, як Ви вважаєте це не робота?
Яка з цього користь? Я даю людині можливість заробляти гроші, якщо сама людина готова до змін у своєму житті і у черепній коробці не зовсім пусто то у будь якому випадку результат буде доволі позитивний, а якщо ні то вибачте я краще не зароблю 5-10 доларів від активації "мертвої" душі і не буду до кінця своїх днів слухати матюки у свою адресу що наче б то я "розвів" на гроші, але ж під лежачий камінь вода не тече, чи не так?