Форум Рідного Міста

Електричка "Львів-Мукачево"... Вже не та що була...

Андрій Пелещишин - 29-5-2012 у 21:13

Наскільки я зрозумів, з новим розкладом руху поїздів, одних з найзручніших туриських поїздів у напрямі Карпат змінив свою суть:
http://uz.gov.ua/passengers/timetables/?ntrain=38648&by_id=1

Найзвичніший і найужитковіший варіант потрапити у популярні літні туристичні місця Карпат з Львова тепер став трохи обмеженішим, адже тепер він має лише кілька зупинок.

Demyan - 30-5-2012 у 08:26

Але ніби швидше їде - це плюс, хоча звісно тухля, гребенів...відсутні. Просто прийдеться на таксі або щоб довозили.

Андрій Пелещишин - 30-5-2012 у 09:16

Звичайно, хто їде зразу в Мукачево або чітко в Славське, тим стало краще.

Роман Голощук - 30-5-2012 у 09:54

До Тухлі, Гребеніва можна доїхати приміським потягом "ЛЬВІВ - ЛАВОЧНЕ" - http://railway.lviv.ua/fileadmin/trafaret/d1/tro6187.txt

Юрій Сєров - 30-5-2012 у 11:23

Наскільки я розумію, то Львів-Лавочне їде до Мукачева.

Hanor Narasson - 30-5-2012 у 20:57

Цитата: Початково розміщене учасником Demyan  
Але ніби швидше їде - це плюс, хоча звісно тухля, гребенів...відсутні. Просто прийдеться на таксі або щоб довозили.


Тю! Ви що, відсутність Тухлі, Гребенові, Чинадійово тільки тепер побачили??? :rolleyes: Та вже ж давно повідміняли зупинки "папугаям" там де немає кас.:o Тому і Львів-Трускавець "розпопугаїли", бо там був досить великий трафік до Верхніх Гаїв, а каси там немає, а виручка від пари пасажирів в 1-2 класах була менша.

vovka - 27-2-2013 у 02:29

Їздив на вихідних в Славське цією електричкою.
По дорозі "туда" поїздом той що в 8 ранку - зупинки в Гребеневі і Тухлі - є.
На зворотній дорозі поїздом який в в районі 14 зі Славська - зупинок було всього 3. Сколе, Стрий, та й Львів.

Загалом я задоволений цією електричкою.

Посадка строго по білетах. і бажано на свої місця, щоби потім не пересідати. Провідник в кожному вагоні за цим всім так би мовити стежить.

Білети можна купити заздалегідь на booking.uz.gov.ua, щоправда там є якийсь комісійний збір в 7 грн. ітого білет до Славська в 3 класі коштував 27 грн з копійками. яка ціна в касі - незнаю. Але все ж це круто взяти зразу зворотні квитки. Тому що так сталось що мав квитки зі Славська на 19-46, а прийшлось їхати в 14.. на вокзалі натовп, а квитків в касі нема на жоден поїзд до Львова :) Вдалося сісти без білета, попередньо уточнивши в провідниці.. купив в неї квитки якісь "на місці" з місцями (щоправда непоняв цінову політику.. мав квиток повний мукачево-львів і ціна була чомусь 20 грн)

Їде електричка досить швидко. 2 години всього лиш до Славська. зручніше чим маршруткою (ціна маршрутки Славське-Львів наприклад 34 грн, і тут якраз той випадок коли поїздом і комфортніше і безпечніше і мабуть таки швидше).

Обміняти роздруковані бланки з кодом на квитки - трохи напряг. хоч на бланках і написано що їх можна обміняти в будь якій автоматизованій касі Україні, але мені навіть на приміському їх не обміняли.. подивилися квадратними очима.. покликали якусь старшу по званню жіночку.. вона тоже щось довго думала що з тим робити.. короче відправили на головний. ну на головному проблем небуло. підозрюю що якби зворотні білети я надумав би міняти десь славську - то мав би проблеми. також пробував свої білети вже реальні здати у Славську і отримати назад якісь гроші, але це невийшло.. вимагали код з бланку.. ясно що я його немав при собі.. здав по приїзді у Львів на головному, коду не вимагали, дали тіки заяву заповнити, і гроші вертають тільки на карточку з якої я купував і тільки 50% получилось (здавав за 3.5 години до відправлення поїзда). короче ще трохи сира та їхня система продажу квитків онлайн.

Нумерація місць в цій електричці на сайті невідповідає дійсності. брав місця в одному купе, але в вагоні це получилось чомусь аж через одне купе ще й по різні боки :)

Загалом побільше таких електричок хотілося б бачити. В ідеалі у всі обласні центри. типу Львів-Тернопіль, Львів-Рівне, Львів-ІваноФранківськ.