Форум Рідного Міста

FEMENістична гидота

Андрій Пелещишин - 25-8-2012 у 17:26

В мене іншого слова, окрім "гидота", в адресу FEMEN, тепер нема.
І раніше їхня "діяльність" викликала якусь відразу і несприйняття, але швидше як просто невіра в серйозність їхніх намірів і дій.... Щось таке, ну з області нереалізованих підліткових фантазій... Але тепер, після зрізання пам'ятного хреста в Києві і їх радісних вигуків в Мережі з приводу знищення хрестів в Росії, у мене, і я думаю, що в інших, ставлення до цих "діячів" значно змінилося...
Навіть російські пусіріотки відхрещуються від дій ФЕМЕН. Якщо вони трохи похулігали і пошуміли, і з точки зору матеріальної, особливих збитків не нанесли, то ці зайшли значно далі...
Гидко!
Чітке переконання - це провокатори. Мета яких - показати світу, що в Україні процвітає демократія і різнобарв'я думок і навіть ніби то агресія в сторону влади. Щось подібне до пана Ляшка та Радикальної партії.

Юрій Сєров - 25-8-2012 у 20:57

Підтримую повністю. Раніше їх сприймав якось байдуже, як якийсь епатаж підлітковий, то з хрестом влни вже перейшли всі межі.

Відносно того, хто їх спонсорує, то не так очевидно, як з Королевською та Ляшком. Хоча ноги, мабуть, також звідти ростуть....

Андрій Пелещишин - 26-8-2012 у 14:32

Цікавий нюанс проскочив десь у коментарях. А саме: різниця у реакції влади на цей акт вандалізму (спилювання памятного хреста жертвам в громадському місці) та знищення бюсту Сталіна на фактично приватному обійсті у Запоріжжі.
Якщо в другому випадку ледве не терористи розшукувалися, то тут поки що взагалі нічого не чути про реакцію органів.

Андрій Пелещишин - 5-9-2012 у 11:39

Прочитав новину, про те що І.Шевченко покинула Україну, наразі виїхала в Францію.
http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/1391341-aktivistka-fem...

Як то кажуть, і не дуже шкода, але виникає питання. "Звичайній" людині в Україні отримати Шенгенську візу та ще в посольстві Франції - є дуже непростою задачею. А тут ... Захотіла і виїхала.. Які критерії видачі віз, в решті-решт? Просто молоду жінку в посольстві відсилають, адже може вона там буде займатися проституцією, а цю, яка топлес фігурує у всіх новинах - прошу дуже... Невже Європа думає, що вона зазнає якихось переслідувань? та навпаки, влада створює їм режим максимального сприяння. Якось дивно це все...

Андрій Пелещишин - 17-11-2012 у 21:44

Який жах!!
Цитата:
SOS! Лідер FEMEN була заарештована у Россії!


Сьогодні ввечері лідер міжнародного жіночого руху FEMEN була заарештована співробітниками ФСБ у Ленінградському аеропорту Пулково. В неї забрали документи та засоби зв'язку та конвоювали в невідомому напрямку!

http://blogs.pravda.com.ua/authors/femen/50a69dc3b6b0b/

Потім, правда, виявилося, що її на літак і до чи то Лондона чи то Парижа відправили.. :D

Наталка - 18-11-2012 у 17:14

Андрію, згодна з Вами повністю. Згадалося, як нас маринували у посольстві Великобританії, мені, як переможниці конкурсу Зняти за 60 секунд візу так і не дали, точніше, дали, 15 квітня (фінал у Лондоні проходив 26 березня), а ось така нещасна дівчина, вся із себе заарештована, полетіла до городу Паріжу, і, очевидно, віза в неї є, і гроші є, якщо їй тільки ФСБ не оплатила дорогу... :baddevil:

Андрій Пелещишин - 18-11-2012 у 20:51

А ще цікаво, що мало яка з політичних сил настільки часто згадується в ЗМІ, як ця організація

Наталка - 18-11-2012 у 22:08

Цитата: Початково розміщене учасником Андрій Пелещишин  
А ще цікаво, що мало яка з політичних сил настільки часто згадується в ЗМІ, як ця організація

Так, піар у них потужний. І фінансування теж. :mad:
Коли бачу їх в новинах, потім хочеться довго відмиватися... гидко.

Юрій Сєров - 12-2-2013 у 15:01

http://ua.korrespondent.net/world/1500980-buvaj-benedikte-femen-ogo...

Знову відзначилися в церкві. Це вже давно не протест, це вава в голові...

Петро Гонсалес - 15-2-2013 у 01:32

Цитата: Початково розміщене учасником Юрій Сєров  
Знову відзначилися в церкві. Це вже давно не протест, це вава в голові...

Ні, це не "вава в голові" – це шворочки прикріплені до голови, за які смикають. Ця організація призначена створювати події в інформаційному просторі. А події як інфомація вже впливають на суспільство. Постає питання, навіщо впливати і кому це потрібно? Просто раніше, щоб кого-небудь – народ, населення – завоювати, йшли на нього війною. Сьогодні такі печерні методи вже не використовують, а діють на куди тоншому рівні: відбувається постійна, планомірна психологічна обробка соціуму через мас-медіа, через масову культуру, зрештою через Церкву. Приміром, Церкву саєнтології… Хоча, коли дивитися правді в вічі, будь-яка Церква – і православна, і греко-католицька, і вірменська тощо – займаються постійною обробкою свого електор… перепрошую, своєї пастви, мирян, вірних.

Петро Гонсалес - 15-2-2013 у 11:57

Ще кілька думок про цю організацію. Вплив, який вони чинять через свої зухвалі акції, можна порівняти хіба що із впливом на людину перегляду... порнографії. Як і з останнім випадком, тут людську увагу приковує до подібних телесюжетів їхня первинна основа, що розбурхує людьку уяву та все їхнє єство.

Погодьтеся, всі їхні акції відбуваються у форматі різкого контрасту: людна вулиця і роздягнені "до пояса наголяса" остервенілі безсоромні молоді жіночки-протестувальниці, які гучно верещать і нецивілізовано себе поводять; всередині святого храму і ті ж самі напівроздягнені "стерви", котрі паплюжать своєю поведінкою святі для багатьох людей символи.

В кінцевому результаті маємо потрібний для Замовника інформпривід і збаламучене та збите з пантелику суспільство.
"Людоньки, та що то твориться таке!.. То, певне, вже Анцихрист цілковито запанував над цим сьвітом!.." - подібні типові приклади обурення можна почути сьогодні все частіше і частіше. Тільки вся річ у тому, що образ цього "антихриста", рівно ж як і бога, - штучно витворений в умах людей такими самими людьми, котрі, проте, вважають, що саме вони можуть вершити долю суспільства, та й людства загалом, хоча й воліють зоставатися в тіні.