Форум Рідного Міста

Потрібен надійний партнер у бізнес

Максим Трут - 22-9-2012 у 11:47

Пропоную щось відкрити у місті львові або його околицях.Хочу вкласти у власну справу 10000у.о.потрібна людина яка візьме на себе документи,організацію бізнесу.перевагу надаю закладам швидкого харчування,базам,ресторанам.Може бути і щось інше.Ваші пропозиції,та номер телефону чекаю.

popTAB - 22-9-2012 у 12:08

ви думаєте для цього 10000 вистачить? ... ремонт навіть не зробите нормальний

Максим Трут - 22-9-2012 у 12:50

Можливо взяти в оренду бар?продукти на шуварі.повар-мій однокласник(закінчив кулінарний),офіціант-також є .я не говорю про щось глобальне,а початки з сошлись мінімального.мав би 300000$,тут би не писав.

Андрій Пелещишин - 22-9-2012 у 14:34

Скільки мені ще однакових повідомлень видаляти?
Наступне буде останнім

Рост - 22-9-2012 у 22:25

Звичайно, поки на своєму досвіді не навчишся...
Але все-таки скажу. Просто, щоб вберегти вас, по можливості, від неминучої втрати 10000 доларів.
У світі є дуже багато людей, які полюють на гроші. Остапів Бендерів. Які знають більше 400 відносно чесних способів відбирання грошей.

Щоб досягнути успіху, просто вкладаючи гроші в справу, потрібен фаховий персонал. А хороший керівник, який дійсно може організувати успішний бізнес, не буде працювати на 3 тисячі гривень в місяць. Як і хороший бухгалтер. Як і дійсно хороший шеф-кухар.
Крім того рідко коли якась справа одразу дає відчутний дохід. За ваші гроші не винайняти приміщення на Площі Ринок і не обладнати його належним чином, щоб одразу мати купу відвідувачів. Доведеться починати подалі від центру, доведеться приваблювати клієнтів. Як показує досвід - від року до трьох іде на розкрутку.
Увесь цей час доведеться платити оренду, зарплату, не кажучи про інші супутні витрати. Тому цієї суми вистачить максимум на пару місяців.

Отже, єдиний вихід - працювати самому керівником, самому ставити свій бізнес. В такому випадку ви з такою сумою зможете протриматись може до півроку. Це означає, що бізнес-план має бути супер ефективним, щоб за ці півроку вийти хоча б на самоокупність.

10000 доларів нормальна сума, щоб розпочати невеликий бізнес приватним підприємцем, і то скоріше в сфері послуг.
Якщо так вперлося в харчування, може розпочніть з лотка з хот-догами/гамбургерами, тут в суму можна поміститись (можливо, я не фахівець в даній області).
Можна ще піти шляхом доставки обідів в організації. Організовуєте десь неофіційну кухню, збираєте замовлення, розвозите. З часом, як все устаканиться, набереться клієнтура, виводите з тіні. Попутно пропрацьовуєте ідею відкриття невеликого кафетерію. Ну і так далі.

І ще непрошена порада. Уникайте підлеглих знайомих. Вам буде дуже важко звільнити таку людину, якщо він виявиться розгільдяєм чи злодієм. А ще він після того буде носити вас в зубах перед усіма спільними знайомими. І хоча ви можете бути тричі правим, від бруду доведеться відмиватися довго.
Уникайте бізнес-стосунків з друзями. Потрібен неабиякий рівень свідомості, щоб бізнес дружбу не зруйнував.
Бізнес треба вести не з тим, з ким вам хочеться, а з тим, хто фаховий, і ще, бажано, порядний.

Денис Рибак - 19-8-2013 у 14:01

Пропоную відкрити інтернет-магазин. не потрібно ні офісу, ні персоналу, ні охорони.

Андрій Пелещишин - 19-8-2013 у 15:05

Якщо товар громіздкий або дорогий - то потрібен і склад і охорона.