Форум Рідного Міста

Допоможіть розслідувати ДТП, яке сталося 02 грудня 2006р., поблизу с.Скн...

Roman Kret - 11-12-2012 у 16:36


Добрий день.
Я,Крет Роман Васмльович,проживаю в м.Львів,вул.Личаківська б.43 кв.6,тел. +380932344482. resstr@ukr.net
Звертаюся до Вас по питанню ДТП, яке трапилося 02 грудня 2006р., поблизу с.Скнилів, Пустомитівського р-ну, Львівської обл. на 9км-300м Західної об’їздної автодороги м.Львова, унаслідок якого загинув мій брат Крет А.В. і отримав тяжкі тілесні ушкодження Якубишин В.М.
Минуло вже 6(шість)років після ДТП,але слідчими органами м.Львова нічого не робиться!!! Я звертався у всі інстанціїї,які можуть тільки існувати.І отримую лише одні і ті самі відповіді,які написані під копірку,про те,що кримінальна справа(№124-0645) розслідується,проводяться експертизи,відтворення і т.д. Це все наводить на думку,що все слідсто проводиться під чиєсь замовлення,а значить,що в слідчих органах львівщини панує корупція і хабарництво.
Шість років,як я втратив брата,минає два роки,як пішла з життя МАМА.Весь цей період часу,я вірив що опанує справидливісь! І тільки тепер,я зрозумів,що сильно помилявся.
Тому звертаюся до Вас,журналістів,про допомогу!!! Я вірю,що Ви зможете допомогти!! Я готовий називати імена всіх,хто причетний до розслідування даної кримінальної справи.
Допоможіть.
З повагою Крет Р.В.