Форум Рідного Міста

Проблеми паркування

Христина Зуб - 26-12-2012 у 00:56

Правила існують для того, щоб їх порушувати....Схоже таким гаслом сьогодні керується значна частина львівських автомобілістів. Не може не привернути увагу неправомірне паркування приватних авто як на центральних площах міста, так і на узбіччях вузеньких вулиць. Встановлені знаки та запровадження накладання штрафів не допомагає. Не один львів'янин став свідком того, як неправильно припарковане авто стало перешкодою для руху транспорту,і до чого це призводить у час пік. У зимову пору року хаотично припарковані авто унеможливлюють роботу снігоприбиральної техніки. Проте, медаль має дві сторони. У всякому разі так стверджують деякі водії. Так, прикладом стала нещодавно самовільно утворена паркувальна зона на площі перед пам'ятником І.Франку. Тобто, слід відзначити, що і для правомірного розміщення автомобілів досі не створено відповідних умов.
В нашому місті змінили систему руху транспорту, можливо настав час таки внести зміни щодо паркувальних зон?Будівництво паркінгів, встановлення контролю над паркуванням - такі дії влади міста не будуть зайвими.


Andreas - 26-12-2012 у 14:47

Шановна, ви б спочатку з існуючими темами ознайомилися, а потім вже б свою починали. Маєте щось свіженьке-новеньке? Пишіть в існуючу тему, залюбки почитаємо
http://www.misto.ridne.net/viewthread.php?tid=9082
http://www.misto.ridne.net/viewthread.php?tid=9086