Форум Рідного Міста

Render ферми. Рендер на віддалених компах.

Андрій Моравський - 27-1-2013 у 15:56

Честь! питання такого плану. буває часто/часом потреба зробити візуалізації у 3DS Max, я про вже фінальний обрахунок картинки. Знаходив в інтернеті т.зв. рендер-ферми, котрі пропонують візуалізацію картинок і відео із 3D пакетів. ситуація в тому, що ціна там як для моєї кишені, самі розумієте..... за 1800 кадрів захотіли щось зо 650$... можна знайти і за 300... ну так, звичайно, що розрахунковий час рендеру буде 28хвилин, як мені їх калькулятор написав. ну там де за 300 вже не пам'ятаю. десь кілька годин. на моїй жилізяці воно би рахувало 75 днів !

Є таке поняття як мережевний рендер. пропоную зробити якусь маленьку рендер-ферму. хтось поділиться своїм простоєм комп'ютера . відповідно і я ділитимусь своїми процесорними потужностями. по інтернету це все можна з'єднати і воно має запрацювати.

Комп'ютери для таких цілей залучати бажано з якимсь процесором від Core 2 Duo - Core i3, i5, i7... ну в кого що є. оперативки не менше 4Gb, хоча як вже буде. бажано Віндовс х64.

Що скаже чесний нарід на мою пропозицію ? Хотілось би співпраці. Ну чи, хоча б "позичити" в критичний момент для віддаленого[!] рендеру компи. тобто з хати у вас їх ніхто не забирає, тільки Макс поставити на нього і певні плагіни. І що скажуть на це панове Адміни. може чимсь подсоблять?

Дякую!

мої контакти:
email: Lorexin@gmail.com
Skype: Lorexin