Форум Рідного Міста

А ви пробачили б зраду?

Ірина Павлишин - 2-2-2013 у 22:38

Мабуть перше питання яке виникає у людини, яка дізналась про те, що кохана людина зрадила її : Як і Чому вона це зробила? У кожного різний характер і кожен по-різному може відреагувати. Хтось піде товкти пику, хтось буде лити сльози, Хтось скаже "бувай", а хтось зробить теж саме-на зло, так би мовити. Людська психіка-річ незрозуміла, і будь яка реакція повинна сприйматись як належне.Пробачити-непробачити особиста справа кожної людини. А ви б пробачили?









Ярема П. - 2-2-2013 у 23:59

А де вбив/ла би?

Андрій Пелещишин - 3-2-2013 у 10:45

тоді ще мали би бути варіант "пробачив посмертно" :lol:

Dmy - 3-2-2013 у 14:52

А ще "подякував і поспівчував потерпілому".

Наталка - 3-2-2013 у 21:50

Як я люблю прямокутні питання :D
Якщо чесно, то, мабуть, пробачила б "посмертно" ;) В сенсі, що людина, яка зрадила, для мене все одно що померла. Хоча, по-правді, ніколи не знаєш, як саме відреагуєш, доки того з тобою не станеться. Усе, що ти говориш до цього сумного факту - лише припущення, десь із 50%-ю вірогідностю. У О’Генрі класне оповідання з цього приводу є. Там редактор і письменник зчепилися що до манери героїні оповідання висловлюватися у мить шоку. А коли обоє прийшли додому до видавця, і дізналися, що їхні дружини, які колегували між собою, втекли від чоловіків, редактор став говорити буденно, на кшталт "Що ж це таке, га?" - хоча обстоював високопарний стиль; а письменник, навпаки, ударився в красномовство.
Якщо хтось утомився читати - не кидайтеся капцями, прорвало :)

Андрій Пелещишин - 3-2-2013 у 22:37

Ще варіант: не пробачив і тому назло зрадниці продовжив стосунки! Хай мучиться далі! :)

Рост - 4-2-2013 у 00:10

Цитата: Початково розміщене учасником Наталка  

Хоча, по-правді, ніколи не знаєш, як саме відреагуєш, доки того з тобою не станеться. Усе, що ти говориш до цього сумного факту - лише припущення, десь із 50%-ю вірогідностю.

Цілком і повністю погоджуюсь.
Тільки поправив би на 5% :)