Форум Рідного Міста

22 квітня, 18:30 - Гумористичний концерт Студії "МАГАРИЧ" - "Back in П...

Богдан Гациляк - 28-3-2013 у 14:45

Студія «Магарич» разом із Колегією та профкомом студентів і аспірантів Львівської політехніки презентують спільний проект, найпозитивнішу подію студентської Весни - концерт Back in НУ «ЛП» (або повернення в Поліхех)!!!

Концерт відбудеться 22 квітня в актовому залі 1-го корпусу НУ «ЛП», вул. Карпінського, 2, і, головне, запрошення зможе отримати кожен, адже організатори подбали про доступність заходу для широкої аудиторії глядачів, в першу чергу для студентів!

Тому, не пропусти унікальну можливість поринути у спогади студентського життя разом із акторами Студії «Магарич» та отримати море позитивних емоцій, сміху та класного настрою від перегляду найкращих гумористичних номерів!

Національний Університет «Львівська Політехніка» свого часу став alma mater’ю для більшості з учасників Студії, тому цього року актори роблять цей незабутній гумористичний подарунок студентам рідного ВУЗу в рамках традиційного фестивалю «Весна політехніки».

Як потрапити на концерт? – запитуйте в 235 аудиторії головного корпусу НУ «ЛП» (вул. Степана Бандери, 12) та в представників профкому.

Або телефонуйте: 050 371 28 85 Аліна Бокова, концертний директор Студії «Магарич»

22 квітня, 18.30, актовий зал 1-го корпусу НУ «ЛП».

Зустрічай Весну разом зі Студією «Магарич»!

Приєднаний файл: phpyWQwfm (92kB)
Цей файл був завантажений 618 разів