Форум Рідного Міста

Оце так вандалізм! Піраміду на будматеріали пустили...

Андрій Пелещишин - 15-5-2013 у 21:45

http://korrespondent.net/video/world/1558878-v-belize-rabochie-razo...

Це треба зовсім без голови бути, щоби знищити піраміду віком в 2300 років заради щебеню! Ця піраміда могла би багато поколінь не одну тисячу аборигенів туризмом прокормити (це якщо вже виключно через призму прибутків дивитися).

Катерина Слобода - 16-5-2013 у 18:38

Та то для них не дивно :) в них після урагану люди роками живуть не відремонувавши паркани біля свої будинків, не обрізавши дерева поламані, бо то повинна зробити влада :) пустка там...

Петро Гонсалес - 17-5-2013 у 08:15

Це американці так роблять зачистку історії: знищують всі пам'ятки минулого, попередньо відзнявши все на відео, щоб занести до своєї ел. бібіліотеки. Відтак будуть інтерпретувати історію у вигідному їм світлі. А країна Беліз знаходиться у зоні тотального контролю США, зрештою як і вся Центральна Америка.
До речі, те саме вони зробили і в Іраці. Колиска цивілізації - а це стик Туреччини, Іраку та Сирії - тепер цілком під контролем США, особливо після повалення Сирії. Розпочався черговий виток Нової Цивілізації на планеті Земля, де про минулу - нашу - цивілізацію будуть видавати спотворену інформацію. Зрештою як це робилося і робиться сьогодні щодо минулих цивілізацій відносно теперішньої.