Форум Рідного Міста

Росія vs Україна. Ставлення до символіки

Андрій Пелещишин - 5-8-2013 у 14:20

Показовий випадок: якісь придуркуваті музиканти з США спочатку образили офіційні символи Російської Федерації, а потім, через день - України.
Дві держави, дві реакції: У Росії це скандал, загроза кримінального переслідування музикантів, доволі перелякані вибачення Посла США в РФ.
Після цього вони приїзжають в Україну, де вже в принципі ясно що від цих істот чекати, і на тобі! Історія повторюється це в гіршому варіанті, і що? Усім на все наплювати, і навіть блакитні з червоними упускають нагоду вставити пістон імперіалістичній Америці...
Гидко

Dmy - 6-8-2013 у 07:07

Ну, от, не треба на нас скромних наїжджати. У нас те саме, тільки без великодержавної істерики.

Міністерство закордонних справ України висловило обурення діями американських музикантів і нагрозило їх пальчиком.
Міліція відкрила кримінальне впровадження і навіть може викликати музикантів повісткою до слідчого
Звісно, «Свобода» на посту вже із самого рання.

А на місці гамериканського посла я відповів би росіянам, що ідіотів на квадратний кілометр повно всюди: й у США, й у Росії, й у інших країнах світу, які я не називатиму вголос суто з дипломатичних міркувань. Ви пропонуєте їх усіх замочити електричним стільцем, чи просто стерилізувати? Бо приставити до кожного кретина по співробітнику ФСБ - не це наша (а, швидше, ваша колишня(?)) практика. Та і в органах людей просто не вистачить.
А вже виходячи, у дверях призупинився би й упівоберта: "Ви би державного злочинця Сноудена краще видали - ось ця справа держапарату вже по силах", - і пішов із кабінету.
Але гамериканський посол цього не скаже, а я - не гамериканський посол.

Хоча, якщо це - багатоходова комбінація менеджера «Bloodhound Gang» щодо популяризації групи на ще не освоєних ринках, то все росіяни правильно роблять. Як із Pussy Riot.