Форум Рідного Міста

Україна хвилюється - раз, Україна хвилюється - два.

Володимир Озерянко - 5-1-2014 у 15:14

Особиста думка щодо «Майдану – 13».:o



Головні площі міст України і, в першу чергу, «Евромайдан» Києва - знову тимчасово або постійно заповнені «страйкуючими» проти Уряду Держави людьми.
У активних діях на площах і вулицях міст України в підтримку опозиції беруть участь не більш 1-3% працездатного населення.
Це не є вираження волі Народу! Причому контингент на площах залишається одним і тим же. Свідомо ж підтримують опозицію і мітингують в тому ж напрямі в сотні разів менше людей, ніж стоять на площах. Більшість громадян займають вичікувальну позицію з яскраво висловленими думками про симпатії та вимоги до політичної стабільності у Державі і з подивом до Влади в плані того, як були дозволені ці неподобства опозиції? Пості люди вкрай слабко розбираються у великій політиці, і більшість вважають, що питання " «інтеграції Держави» – «туди» або «сюди» - повинні вирішувати легітимні обранці Народу на основі ретельного економічного і політичного аналізу ситуації в країні і у світі в цілому – тільки на професійному рівні!
"ЕвроМайдан" на Україні НЕ ТІЛЬКИ фактично і реально перешкоджає рішенню економічних і політичних проблем Української Держави, а й створює підвищений ризик для здоров'я і самого життя - як для учасників " Майдану" і силових структур, так і для інших громадян, які просто випадково можуть знаходитися фізично близько до цих подій.

Андрій Пелещишин - 5-1-2014 у 17:02

Враховуючи те, що дане повідомлення, як і попередні повідомлення автора, з'являються на багатьох інших форумах, а отже, мають ознаки спаму форумів, вживаю відповідних заходів.

Андрій Пелещишин - 5-1-2014 у 17:05

Натомість, щоби тема не пропадала даремно, пропоную поговорити про новий вид діяльності в Інтернеті (його українській частині). А саме про політичний спам коментарів ЗМІ та форумів.
Чого за таке беруться? Гроші чи переконання? Цікаво, скільки людям платять?

Max Yuzhakov - 5-1-2014 у 20:24

Цитата: Початково розміщене учасником Андрій Пелещишин  

Чого за таке беруться? Гроші чи переконання? Цікаво, скільки людям платять?

Мабуть залежить від рівня.

Інколи такі повідомлення бувають,
що не розумієш де перекручено,
якщо не розбиратись навмисно.