Форум Рідного Міста

"Так переможемо"! Або вісті з бюрократичних фронтів

Андрій Пелещишин - 28-1-2015 у 23:26

Я щось думав, що коли в країні війна чи ну дуже серйозний збройний конфлікт, коли бюджет скорочують, вводять нові податки, масово забирають в армію (ну і так далі), то щось таки має змінюватися в головах людей при портфелях.. Але це нереально...

Приклад. Акредитаційна справа (доволі тривіально-рутинна штука, робиться раз на кілька років) лише на одну спеціальність лише одного ВНЗ України.
3 томи!! Вдумайтеся! З томи! У двох екземплярах! Це фактично коробка паперу! Це все добро завезене у Київ і чекає милостивого благословіння від клерка. Але, напевно десь на стор.211 та в табл.3 дод.5 будуть знайдені огріхи, і все буде вестися знову, у переробленому варіанті...
Я вже мовчу про затрати часу людей, які це мусіли писати. Ну така в нас карма, нормальні люди в освіті вже давно не працюють.
Але витрати?! Я не знаю цін на зброю, але думаю, що за коробку паперу пару ріжків до АК можна набити патронами, які потім понесуть смерть окупанту.
А витрати на поїздку? При нинішніх цінах за квитки можна придбати елемент амуніції нашому воїну чи спорядити аптечку належним чином.
Ми ж тепер передова держава з дуже прогресивним урядом, міністри якого дають просто блискучі інтерв'ю і дуже гарно виходять на фото для Української Правди. Але чомусь варіант - запровадити надіслання цього інформаційного пакету поштою на записаному СД нікому навіть до розгляду в голову не приходить. А про такий винахід людства, як електронна пошта, краще навіть не мріяти. Столичний бюрократ і електронна пошта? Ви знущаєтеся??

Я вірю в нашу країну! Як казав якийсь імператор "ТАК ПЕРЕМОЖЕМО". "Так переможемо", саме у цей спосіб! Будемо пуляти в ворога смертоносними папками з акредитаційними справами, закидувати довідками та обгрунуваннями, бомбити багатотомними звітами... А "комплексні річні звіти" - це взагалі, буде як зброя масового знищення. ТАК ПЕРЕМОЖЕМО!!

PS Ополченці в своїх пабліках обговорюють, коли вони до Києва вийдуть (при тій кількості танків, що їм нарахувало РНБО, це не виглядає зовсім пустою фантазією), а ми папки туди возимо...