Форум Рідного Міста

Вступ 2016

Андрій Пелещишин - 25-7-2016 у 20:30

Цікаво було би отримати якусь інформацію від абітурієнтів, але цього року подання документів стало справжньою проблемою. Фетишизація електронних засобів і інформаційних систем без належного тестування неминуче призвело до купи проблем як технічного так і користувацького характеру.
Через технічні збої і перевантаження сервери лежали значну частину часу. Інший цікавий момент - кажуть, що неочевидність інтерфейсу призвела до помилкового визначення бажання абітурієнта вчитися за комерційні кошти.

Думаю, що ще так пару років і навчання в Польщі переважатиме серед випускників наших шкіл.

Ирина Карбенина - 15-8-2016 у 13:05

Ми теж плануємо до Польші вступати після 11-го классу. З усіма формальностями при вступі нам допомагає фірма https://world-study.ua/education/poland/ яка займається всіма документами і оформленням. Можна було звичайно і самим спробувати, але на це пішло б багато часу та й грошей. Плюс те що і підготувати і підтягнути мову можна відразу. Адже люди вже багато років займаються вступом і знають всі нюанси.

Андрій Пелещишин - 15-8-2016 у 19:43

А яка мотивація, якщо не секрет?

Ирина Карбенина - 18-8-2016 у 10:40

У мене молодша сестра зараз навчається в Польщі.Тільки в цьому році вступила в АкадемиюГейштора. Кожен день пише, шле фото – загалом, повний захват у неї,каже, що «інший світ» там.)) Тому і мотивація)

Андрій Пелещишин - 18-10-2016 у 21:40

Не буду сперечатися, але у мене є відчуття, що це більше особисте. Я наприклад, бачу, що наші зусилля по по тому, щоби оживити навчання, не завжди знаходять розуміння в студентів. Командні ігри, інтерактивність в навчанні, дискусії, онлайн-комунікація, технології дистанційної освіти, відкриті лекції провідних фахівців у галузі - усе це зустрічається з скучним виглядом першокурсником і дуже багато зусиль доводиться кафедрі вкласти, щоби хоч до 3 курсу оживити студентів. І то не всіх.
Напевно вища ініціативність породжується певним стресом від перебування закордоном.