Форум Рідного Міста

Перший Національний. Лузерство безсмертне

Андрій Пелещишин - 11-8-2016 у 12:17

Лузер напевно це той, хто може втратити все окрім вміння втрачати.
От Перший Національний це якийсь мега-лузер, який вже казна скільки років є прикладом бездарного існування і втрати всіх можливостей.
Свіже: зараз в пору літніх канікул і відпусток до обіду він не працює!
Я розумію, що може в якійсь ідеально-сферичній країні всі діти у спортивних таборах а батьки в турпоходах, але в нашій реальній Україні люди часто в такий час перебувають дома, для більшості дітей це взагалі правило - зранку снідати з телевізором.
Такий собі дообідній праймтайм. А що ми маємо з 1Н? Навіть не заставку а піскляву картинку? Смисл який? Чому не можна запустити хоч мультики українською мовою, хоча би вебку (хоч це вже дебілізм) з якогось цікавого місця, чи крутити концерт?
Колись у ЛТБ була гарна традиція. Не маєш що показувати - показуй "концерт-вітання". Хоч щось...

А тут просто огидний пофігізм і шкідництво. До речі, подумайте, а який меседж отримує молоде покоління! Типу бачите: "Національне" - фікція і лузерство. А потім це залишається на все життя, зневага до свого.

Юрій Марків - 12-8-2016 у 11:01

Та хто той тєлік взагалі дивиться... За останні два роки вмикав лише один раз, бо був дуже зайнятий на комп’ютері по роботі весь день і дружина хотіла щось подивитися з флешки. В результаті продав за безцінь, бо лише пилюку збирав.

Андрій Пелещишин - 13-8-2016 у 21:03

Ви не дивитеся. Але діти доволі часто дивляться. А ще люди (і дорослі і діти) по селах.
Але я навіть по своїх дітях бачу, що телевізор ще не втратив магічної сили. І шкода, що магія не поширюється на слово "Національний", точніше поширюється в той спосіб, що компроментує поняття "Національний"

Галина Рубан - 24-5-2017 у 12:37

Цікаво послухати