Форум Рідного Міста

Зоопарк, або люди довкола нас.

Рост - 14-7-2017 у 00:17

Втомився настільки, що годі описати. Хочеться вискочити днів на 3-4, але хочеться, щоб озеро, поплавати.
Шацьк - це такий маленький крим: приватний сектор "привіт, совок", практично нічого не знаходиться на букінгу, відсутні реальні відгуки. Поки щось підбереш, голову зламаєш, а все рівно виявиться не то.

Але ж! На суперкурорті Буковель тепер є озеро.
Позитив уже той, що більшість готелів на букінгу присутня.
І що ми бачимо? Практично у всіх оцінки 8+
Хто їздив по Європі знає, що вище восьми, це реально круто і все буде на рівні. Нюанси бути можуть, але скоріше як виняток, чи як подобається/не подобається конкретному відвідувачу.
Думаю - вау, який рівень нашого курорту, аж сьозу гордості пустив. Вибираю, читаю відгуки. При цінах, уже співмірних з польськими, виявляється, що зазначене "сніданок включено" зовсім цього не гарантує. Реально, люди забронювали, оплатили, приїхали. Де сніданок, анема, так он, вказано, що входить у вартість, а, ні то раніше входив, тепер не входить, хочете доплачуйте. Зазначене "ресторан" не означає, що він буде працювати. Повально шумоізоляція відсутня, як клас. І от, людина пише відгук, мовляв, нема шумоізоляції, не могли спати, оцінка... 10. Ти в адекваті? Ти в готелі, вартість доби під 1000 грн за простий номер, ти не виспався через відсутність шумоізоляції, та ти маєш кола такому готелю вліпити. Яке 10?!
А ще повальне буковельське будівництво. Готель непоганий, але виявляється, поруч будівництво. З 7:30 до 20 шум, вікна не відкрити. Під'їздна дорога вся в глині, не пройти.
Як виявляється, в Буковелі в принципі досить щільна забудова. Але фото зроблені з таких ракурсів, щоб видавалось, ніби готель стоїть окремо і довкола нічого нема. А проблема тут в тому, що зазначений "вид з вікна на гори" може виявитись видом з вікна на вікно сусіднього готелю.

І тут замучила мене ностальгія, згадав минулий рік, проїжджали ми по дорозі в Німеччину дуже красиві місця, не знаю, чи в нас таке десь є, кордон Польща-Чехія. Увів в букінгу Шклярська Поремба, ну і давайте порівняємо.
В Буковелі теж шукав готель, щоб не при дорозі, під лісом, але в прийнятній близості до центру.

Фото з коптера - окремий готельний комплекс, в смерековому лісі, в кінці містечка, але геть недалеко до центру з усіма його розвагами:



Зверніть увагу на оцінку: 8.1
Корпус готелю:



Вартість на одні і ті ж дати (наступний тиждень):



Номер:



Сніданки, які входять у вартість (шведський стіл):




Буковель.
Корпус готелю:



Зверніть увагу на оцінку: 9.0
Вид/місцина, теж може бути. Правда, виявляється, там поруч інший готель, і звідти цілий день лунає гучна музика, як можна судити з відгуків. Ну і заїзд до готелю дуже стрімкий, половина гостей на моноприводних машинах не може заїхати. В описі готелю про це, звісно, ні слова.
Вартість (там нема одномісних в принципі, тому двомісний, з балконом, зі сніданком). І це вартість моя, якщо не заробити статус genius на букінгу, то вартість та, що червоним закреслено.



Дизайн номерів... специфічний, звісно, але то таке:





Як виглядає сніданок скромно замовчують, хоча він, гарантую, теж скромний. Хіба фото можливого місця сніданку є:



От пригадалась Індія, де місцеві відносяться до тебе, як до мішка з грошима, який треба витрусити по максимуму.

Якщо хто не в курсі, що таке Шклярська Поремба, то ось:





В Порембу, звісно, 700 км (зате по автомагістралі) + границя, до Буковелю 250 км наших доріг. І хоч різниця втричі, навігатор малює туди 7 годин, туди 3,5.
А є ж місця в Польщі тут ближче, співмірно з Буковелем по відстані, десь під Словакією.
Я не хочу везти свої гроші в Польщу, у нас свої красиві Карпати, своє чисте повітря. Нехай би їх заробив хтось із наших готельєрів. Але при такому відношенні?

Але вернуся до теми. Чув я вже точку зору, що на букінгу не можна приймати до уваги відгуки українців, росіян. Бо неадекватні часто. Таки щось в тому є. Одні луплять неадекватні ціни, бо 100% заробітку наше всьо, а краще 200. Інші ставлять неадекватні оцінки. Зоопарк якийсь. Чому так? І що з тим подіяти?

ПС. Перепрошую за дещо, може, неадекватний :) розмір фото,', але я з мобілки, облом редагувати було.

Юрій Сєров - 14-7-2017 у 11:54

Буковель оверпрайзд, це відомо. Краще вже в Славське. Там буде гірше по умовах, але й дешевше в рази.

Юрій Марків - 14-7-2017 у 23:38

Були минулого літа в Поляні, тій де "Поляна квасова". Зупинялися в "Полянському замку", присутній на букінгу. За винятком малої (навіть дрібної) парковки, все ок. Ну інтернет пропадав у цілому селі на весь день кілька разів - але не для того їхали, щоб клацати.

Ще були раніше в "Дюку" на Сколівщині, Орявчик - там ще колишня олімпійська база лижників. Глухомань і шалені краєвиди. Сподобалося.

Хотілося би якось під мадярський кордон, побачимо. Розкручені місця не дивлюся.